torsdag 9 juni 2016

Bra skor att jobba i butik

Se säsongens nyheter av skor för hela familjen. Köp online på stadium. Sandaler och tofflor online. Från många varumärken. Handla snabbt och enkelt online.

På Boozt hittar du över 6märken. Välkända märkesvaror till kampanjpriser. Hitta ditt favoritvarumärke här! Jag behöver verkligen ett par bra och bekväma skor och vill ha tips! Det går ju inte att veta om de är bra och avlastar fötterna när man provar dem snabbt i butiken.


Så, ni som jobbar stående i butik , vad har ni för skor (märke)? Något att rekommendera? Jag jobbar som säljare då och golvet är ganska hårt, så jag får ont i.

Utearbetsskor: Lätt att hoppa i och ur, vattentåligt, halkhämmande och på vintern varmt! Skor med bra stötdämpning, halkhämning och god komfort. I butik krävs ofta både snyggt och skönt. God stötdämpande förmåga är a och o för att avlasta ben och rygg. JOBI har arbetsskor, yrkesskor och sandaler för alla branscher, hårda såväl som mjuka.


Bekväma arbetsskor som får dig att må bra och orka hela dagen, oavsett arbetsplats. Man får lätt ont i början när kroppen är ovan. Mkt för att man står och går på hårt golv. Kroppen kommer bli van och hjärnan med.


Jag hade också ont i början när jag började jobba i butik. Jag har jobbat i butik på hårda golv i många år och framför allt lärt mig att variation är bra. Men många år sedan nu. Att jobba i dom varannan dag ger fötterna variation samtidigt som skorna håller längre. Frågade i butiken vad jag skulle ha så fick de guida mig rätt helt enkelt.


Ingen aning om modell på dem men de är ganska hårda och det funkar rätt bra för mig i varje fall. En butikssäljares två viktiga egenskaper för att bli en riktigt bra butikssäljare är - servicekänsla och att kunna ge kunderna ett bra bemötande.

Används egenskaperna rätt får kunden oftast en positiv upplevelse av butiken. Det stärker butikens varumärke och konkurrenskraft vilket ökar chanserna att kunderna återkommer. Att jobba i butik är ett fysiskt krävande jobb , men älskar du att möta människor och har man ett intresse för detaljhandeln så kommer du att trivas hos oss. Hur ska man vara för att jobba i butik ? Alla våra vårdskor är fotriktiga och gör så att du kan jobba hela dagen, utan värk i fötter, knä, eller rygg. Tidigare har man behövt att prioritera bekväma skor mot snygga skor som ger dig och dina fötter obehag och smärta.


Tänk på att cirkapriser är färskvara och varierar ganska mycket över tid och mellan butiker. Dessutom hittar man ofta förra säsongens modell till halva priset. Att jobba i taxfreebutiken innebär att du arbetar med aktiv försäljning där shoppingen för kunden ska vara en upplevelse där vi gärna delar med oss av våra bästa tips.


Indiska söker nu säljare som älskar mötet med kunden och vill jobba i vår butik i Norrköping! Och vare sig du är en inbiten skofetischist, älskar snygga sneakers eller helt enkelt prioriterar fotriktiga skor så kan vi hjälpa dig att hitta bra skobutiker i Stockholm. För att bidra till och. GaitLine finns i flera färger och mönster, skorna hittar du nedan.


Utvecklad av ledande experter. Att utveckla världens bästa sko för den stående och gående människan är skomärket GaitLines ambition. Du kommer att jobba i vår butik med försäljning av skor , exponering och lagerhantering.


Sök efter nya Butik - jobb i Umeå. Verifierade arbetsgivare. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 52. I vår butik på Kungsgatan erbjuder vi bra vardagsskor av hög kvalitet.


Vi har skor från flera olika ledande leverantörer så som Ara, Meindl, Scholl och Birkenstock. Många av våra modeller har uttagbar sula så att du enkelt kan använda din egen fotbädd. Vår ambition är att hjälpa dig hitta en sko med bra passform för både vardag.


NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Klicka på det lediga jobb som överensstämmer med din kompetens för att få mer information och för att söka.


Du kan enkelt prenumerera på lediga tjänster genom att klicka på knappen Prenumerera och registrera dig. Om det inte finns några lediga jobb för tillfället som matchar din profil så kan du göra en generell intresseanmälan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg