fredag 17 juni 2016

Elite hotel uppsala

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Find Hotel In Uppsala. Hitta lägsta pris på alla hotell i Uppsala.

Med absoluta toppläge, precis intill centralstationen i det gamla posthuset. Vi erbjuder Elite Hotels traditionella julbord med en modern twist för en unik upplevelse. Under lördagarna och december finns även mönjlighet att boka årets helt julshow där vi kommer bjuda på en magiskt stämning.


Elite Hotel Academia erbjuder 1flärdfullt inredda rum, konferenslokaler samt gym med bastu. Välkommen till Restaurang Nobel i Uppsala. Starta dagen med vår härliga frukost eller kom förbi på brunch, lunch eller en privat middag.


Vi kan servera upp till. Guests can enjoy the rooftop sky bar with city views.

Här erbjuds 1hotellrum, konferenslokaler samt gym med relaxavdelning. I hotellet hittar du även den populära gastropuben The Bishops Arms och den asiatiskinspirerade restaurangen Miss Voon. Här bor du på bästa läge intill centralstationen endast minuter från Arlanda.


På våning ligger exklusiva Panorama med strålande utsikt över Uppsala , vi har tre restauranger samt gym med relax och bastu. Här finns de allra bästa förutsättningarna för inspirerande möten. Elite Hotels erbjuder vackra kvalitetshotell med hög standar centralt belägna i svenska städer från Kiruna i norr till Malmö i söder. Hittar du hotellet till ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det genom vår prisgaranti. Från hotellets skybar har du utsikt över staden.


Vi förhandlar så att du slipper. Läs riktiga recensioner - boka nu! Receptionen är öppen dygnet runt. Alla rum har platt-TV, minibar och eget helkaklat badrum.


Vissa rum erbjuder stadsutsikt. Elite Hotels kommer äntligen till Uppsala med ett helt nytt hotell i bästa läge vid stationen. Bolaget har 4anställda, snittlönen har ökat 0. Verksamhetsbeskrivningen för.


Hitta och få information om elite hotel academia uppsala i Uppsala och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning.

Hotellet är ett uppskattat tillskott till kedjans hotellportfölj, som består av vackra och unika kvalitetshotell med bästa centralt läge i viktiga svenska städer. Bo centralt i Uppsala. Bo på vårt hotell i Uppsala med hela stan inom räckhåll! Clarion Hotel Gillet ligger vid Dragarbrunnstorg, med restaurang, spaavdelning och med Uppsala domkyrka och S:t Eriks torg bara några minuter bort. Förundras över näckrosorna i Linnés trädgår beundra Uppsala domkyrka, shoppa i butikerna eller roa barnen på Fyrishovs äventyrsbad.


Som gäst hos oss har du nära till det mesta. Med våra 1rökfria rum och restaurang, erbjuder vi dig ett bekvämt och avkopplande hotellboende mitt i centrum. Du hittar en uppsjö av centrala hotell i Uppsala för alla ändamål, oavsett om du söker något enkelt eller lyxigt.


Men utöver härliga hotell i Uppsala finns det även ett flertal aktiviteter i stan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg