tisdag 14 juni 2016

Elite hotel örebro

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Samla nätter, få på köpet. Boka nu, betala senare.


Elite hotel örebro

Hotellet är uppdelat i två byggnader, den större huvudbyggnaden och Lilla Hotellet, som ligger strax intill. Båda hotellen ligger inom gångavstånd till Conventum, shopping, caféer och sevärdheter. Elite Hotels har två hotell i Örebro. City Hotel Örebro har 1hotellrum och goda parkeringsmöjligheter vilket gör det enkelt att bo hos oss.


Du bor nära Örebro Slott, Conventum Arena, shoppinggator och mysiga caféer. Efter en dag med aktiviteter är det trevligt att komma tillbaka till hotellet och koppla av i vår populära vinbar. Vi erbjuder ljusa och moderna lokaler på hotellet och på Örebro Slott.


Elite hotel örebro

Vår engagerade personal finns på plats för att hjälpa till att skapa ett minnesvärt arrangemang. Kontakta oss och boka din konferens i Örebro. Hittar du hotellet till ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det genom vår prisgaranti. Hos oss blandas svenska julklassiker med nya smakupplevelser, veganska läckerheter och ett dignande dessertbord.


Fånga julstämningen i unika miljöer där många jular har firats under åren. Färgstarka hotellrum – mitt i Örebro. Från Clarion Hotel Örebro har du staden utanför dörren. Här kan du läsa om Örebro.


Våra 1hotellrum är inredda i olika inredningsstilar, allt från klassisk elegans till modernare stil som vågar sticka ut. Då kan du bege dig till Orebro Castle (km), Wadköping Open Air Museum (km) och Stadsparken (km) – populära sevärdheter i Örebro som alla ligger inom gångavstånd från hotellet. Läs riktiga recensioner - boka nu! Vissa av rummen har luftkonditionering.


Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Testa kostnadsfritt i tre månader. Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta. First Hotel Örebro ligger centralt, men ändå lugnt beläget i Örebro , nära tågstationen.


Oavsett om du är i stan som turist eller på affärsresa får du en god natts sömn i ett av våra unikt designade rum. Om du föredrar en av våra Sviter kan du lyxa till det med privat bastu och Jacuzzi. Sverige Clarion Collection Hotel Borgen ligger mitt i Örebro , precis vid Svartån. Afternoon Sweets och Evening Meal ingår varje dag. Vi är ett kontantfritt hotell.


Det är anledningen till att staden har blivit ett centrum för handel och logistik. Hjälmarens västra strand i Närke och ligger på tio i topp över Sveriges största tätorter. Som många andra städer i Sverige har Örebro en flera hundra år lång historia och har därför ett rikt, varierat utbud för dig att upptäcka. Bo intill Conventum med stadens attraktioner inom gångavstånd.


Elite hotel örebro

Bubbelpoolen och middag i vår restaurang toppar dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg