måndag 27 juni 2016

Sj kontakt telefon

Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag! Hitta ditt närmsta varuhus. Vi har butiker i hela Sverige.


Sj kontakt telefon

Missa inte våra otroliga kampanjer. Beställ online för snabb leverans. Kom i kontakt med SJ Kundservice.


På vår Frågor och svar-sida hittar du svar på frågor som våra resenärer ibland funderar på. Här kan du kontakta SJ Kundservice när du har frågor gällande våra tjänster. Läs mer om alla sätt att komma i kontakt med oss här! SJ kundtjänst har en del olika avdelningar beroende på vad ditt ärende är. SJ medlemsservice, SJ kundombudsman, SJ huvudkontor och avtalsadministrationen har alla egna telefonnummer.


Men på kundservice webbsida hos SJ har de delat upp sidan så att du snabbt hittar vilken avdelning du vill till. SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder. SJ använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål samt för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.


För dig som pendlar med 30-dagarsbiljett, och inte vill ha den i din telefon , har vi snart ett nytt kort du kan koppla din biljett till. En smidig och enkel nyhet på de gröna stadsbussarna är att du kommer att kunna resa genom att blippa ditt kontaktlösa betalkort i biljettläsaren. Det kostar inget extra. Kontakta oss via telefon Ring oss gärna så hjälper vi dig med dina frågor! Har du inte fått svar på dina frågor via Support eller Mitt Teleså är du mer än välkommen att kontakta oss.


Sj kontakt telefon

Anmärkningsvärt att SAS kundtjänst har så dålig kunskap om vad som erbjuds via hemsidan. Tyvärr är jag inte särskilt förvånad även om det var några år sedan jag hade kontakt med kundtjänst med liknande erfarenheter. Kanske hade jag nog hoppats att det skulle ha blivit bättre. Beroende på vad du behöver finns flera olika sätt kontakta oss.


Ring Kundcenter Privat, Kundcenter Företag, Spärrtjänst eller Digital support så hjälper vi dig! Stängt i telefonen över jul och nyår Sista dagen för telefonfrågor i år är torsdagen den december. Tisdagen den januari är telefonen öppen igen. Livsmedelsverket är en statlig myndighet.


Om du skickar e-post, post eller fax till oss blir det en allmän handling som i regel är offentlig. Sök station eller tågnummer. Här hittar du adresser, öppettider och information om våra kontor. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Här finner du kontaktuppgifterna till vår Kundservice via e-post, telefon eller chatt.


Välkommen till SvD Kundservice.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg