torsdag 23 juni 2016

Hur långt efter äl plussade ni

Boka Hotel Ni Among och spara upp till med Agoda! Hur många dagar efter ÄL plussade ni ? Jag är på BIM -idag. Slängde testet åt sidan när det var negativt, men nu en halvtimme senare har det banne mig. Dvs hur många dagar hade det gått efter ÄL när ni plussade ? På testet står att man kan testa dagar efter.


Hur långt efter äl plussade ni

När plussade ni efter äl - FamiljeLiv. Ni som plussade, hur tidigt kände ni mensvärk. Hur tidigt plussade ni och med vilket test? Hur lång tid efter äl plussade ni?


BIM-dag, tog ett graviditetstest från clearblue, ett digitaltest, där man ska se vecka osv. Nån som känt sig väldigt varm i kroppen efter Äl ? Tempar inte med håler på att brinna upp. Det är ju tiden mellan mens o ÄL som varierar, och om man då räknar fel på cykeln o förväntad mens, så är ju fostret inte lika gammalt, som man kanske tror, när man gör testen. Känner att jag svamlar rejält, men hoppas ni förstår hur jag menar.


Eller när mensen redan är försenad? Ska försöka förklara min fråga på ett enkelt sätt. Enl äl -testet ska jag få mens på onsdag (hade äl på en onsdag) men enligt när jag hade senaste mens ska jag få mens på lördag. Hänger ni med hur jag tänkter?


Så egentligen borde man prata om hur långt efter äl man kan plussa. Graviditetstest hur tidigt efter samlag En risk på kan man då säga att det finns, alltså en liten risk. Spermierna, sädescellerna, är ofta befruktningsdugliga i fem dagar efter samlag. Vilket testmärke använde ni då?


Hur långt efter äl plussade ni

Spelar ingen roll om det var svagt positivt eller starkt. Runt dagar efter ÄL. Börjar bli orolig att det är något som är fel. Hade varit skönt att höra när ni plussade om det finns några eftersläntare som plussade sent?


Från en som fortfarande hoppas. Undrar lite över hur det gick till för er som plussat? Plussade ni direkt eller fick ni först uppleva ett negativt besked för att sedan någon dag senare få se plusset? Har hört att många först fick negativtbesked och sedan någon dag senare plussat. Nu tänkte jag visa hur min temp låg en månad då jag inte blev gravid och en månad då jag blev gravid.


Hur långt efter äl plussade ni

Om du har tur kan du plussa en och en halv vecka efter ÄL. Vår lilla kille är en IVF bebis så vi hade fått med ett gravtest hem från kliniken. Vi skulle egentligen ta testet på fredagen men jag kände mig så konstig i kroppen att jag typ anade att något var på gång men vågade ändå inte hoppas. Re: Låghormonare, hur långt efter BIM plussade ni ? Nu får ni verkligen hålla era tummar och tår för att jag får behålla min lilla plutt!


Det beror inte på när du hade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg