tisdag 21 juni 2016

Ftx aggregat pris

Skräddarsydda ventilationslösningar utan kanaldragningar. Ring för pris och info! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Få svar på dina frågor.


AT 2med vår moderna kontrollpanel.

FTX Aggregat En film från Komfovent som förklarar det mesta du behöver veta om val av ventilationsaggregat till hemmet och fördelarna som till- och frånluftsventilation ger för hälsan. Den förklarar skillnaden mellan roterande värmeväxlare och plattvärmeväxlare. En FTX -ventilation förbättrar avsevärt luftcirkulationen i ditt hem.


Visar alla resultat. Att köpa FTX ventilation online från Bygghemma är enkelt och bekvämt. FTX - aggregat AT 1FTX - Aggregat 19kr.


Du beställer det aggregat och den styrpanel du vill ha direkt här på vår webbsida utan att behöva köra iväg till ett byggvaruhus. Du sparar både tid och pengar på köpet.

Aggregaten finns som vindsplacerade eller vägghängda och kan återvinna upp till procent av värmen i den förbrukade frånluften. Ftx aggregat SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Aggregat med roterande värmeväxlare är lite större men har fördel i att de inte avger kondensvatten. Alternativet är en så kallad korsströmsvärmeväxlare.


Dessa är lite mindre och har färre rörliga delar, men avger kondens som måste ta vägen någonstans. Heru 10 Heru 1och Heru 160. Ett FTX -system med till- och frånluftsventilation och värmeväxlare med återvinningsgrad på upp till , och du vet redan idag vad takpriset är. Fyll i vår FTX -beställningsblankett så är du igång.


Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta. Detta kräver att aggregaten är mycket tysta, vilket Kubens aggregat är marknadsledande på.


Rumsaggregaten är utmärkta för att ventilera mindre lokaler, enskilda rum eller enkla kontor. FTX -aggregaten fungerar även utmärkt för mindre lägenheter eller om du har en vind eller liknande utrymme som du behöver ventilation till. I resultatet redovisas finns tex priser för aggregat och filter samt uppskattade energibesparingar i olika delar av landet. Hos oss kan du köpa ventilationsaggregat i alla storlekar. Priser kan också variera beroende på omständigheter.


Välj rätt aggregat Tänk på att välja rätt aggregat , höger eller vänster.

Kommer kanalen med luft från yttervägg, som ska in till aggregatet (luftintag), från höger sida där aggregatet ska placeras, ska man välja ett “höger- aggregat ”. Kommer däremot luftintaget från vänster sida, väljer man ett “vänster- aggregat ”. Energieffektiv FTX -lösning. Med specialanpassad styrutrustning och ett stort urval av fläktar, motorer och värmeåtervinnare finns alla förutsättningar för energioptimerad luftbehandling. I vårt oslagbara utbud kan du alltid hitta rätt lösning för dig.


Oavsett vilken du väljer får du högsta kvalitet och en energieffektiv lösning för ett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg