måndag 27 juni 2016

Psykoterapeut linköping

Ladda ner appen och träffa en riktig terapeut redan idag. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare i Linköping. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Kort om att välja psykoterapeut i Linköping. Att välja psykoterapeut är dock inte enkelt, det är inte ovanligt att man behöver prova sig fram tills man hittar någon man får förtroende för.

Här hittar du kontaktuppgifter till våra medarbetare i Linköping. Vi utvecklar individer och organisationer med den senaste psykologisk forskningen och metoder som. Här kan du se hela vår lista på bästa psykoterapeuter Linköping och deras omgivning recenserade från StarOfService-community from Linköping - Östergötland. Grundläggande utbildning i psykoterapi ges i syfte att skapa en bred kunskap om psykoterapeutiska teorier och behandlingsmetoder som har ett vetenskapligt stöd.


ETT STENKAST FRÅN STORA TORGET I LINKÖPING. För närvarande har jag inte utrymme att ta emot några nya klienter eller par (dec - jan 20). Mottagningen är centralt belägen i Linköping med närhet till bussar och parkering.


Vi som finns vid INSTITUTET FÖR PSYKOTERAPI är legitimerade som psykolog och psykoterapeut , har gedigen erfarenhet och en psykodynamisk referensram. Parterapi i Linköping med legitimerad psykoterapeut Parterapi Linköping. Parterapi är en form av terapi som fokuserar på att minska konflikter och kommunikationssvårigheter i ett förhållande. Vi erbjuder högklassiga empatiska tillitsfulla samtal med god evidens. Kontakta oss idag med din förfrågan.


Jag arbetar med samtal för utveckling. Min mottagning är belägen i centrala Linköping och där kan jag erbjuda samtal i en lugn, trivsam och ostörd miljö. Samtal som rör sex och samlevnad.


Familjerådgivning, ex på frågeställningar: svårigheter att prata med varandra, känslor som har förändrats, förändring är.

Helgesson Marianne, Leg. Psykologinsats Olle Wadström AB. SPAF - Svenska psykoanalytiska föreningen. Sällskapet för existentiell psykoterapi. De är dock oerhört viktiga för oss som människor och oavsett om det rör relationen till din partner, dina barn eller dig själv, kan jag hjälpa dig att utveckla relationen och få den att växa.


När det gäller relationer skall du vara noga med att låta de för ändamålet professionellt utbildade psykoterapeuterna utveckla dem. Mitt namn är Jakob Carlander. Jag är legitimerad psykoterapeut , handledare och författare. På min mottagning arbetar jag med individuell psykoterapi och parterapi. Dessutom handleder jag personalgrupper och föreläser.


KBT Linköping är en helt privat mottagning vilket innebär många fördelar, du tar en direkt kontakt med mig utan remiss eller annat som försenar eller försvårar att komma igång med terapin. Jag eftersträvar att i största möjliga utsträckning vara flexibel och tillmötesgå dina önskemål om tider för besök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg