torsdag 16 juni 2016

Nätloppis

Fin frukt skål aldrig använd låg bare i skåpet 50kr. Supersajtens nätloppis. Den omtalade shoppingtjänsten Wish har exempelvis lanserat en köp- och säljapp som heter Local.


Citiboard ab - Sveriges snabbaste växande nätloppis ! De bästa annonserna i din sta varje dag!

Lägg in annons gratis på citiboard. Loppmarknader, loppisar, secondhandbutiker och auktioner i Sverige. Gratis annonsering och sökning. Välkommen till netloppis.


Här samlar vi alla våra senaste nyheter och artiklar om Nätloppis. En sajt som fungerar ungefär som blocket, där man kan sälja begagnat. I min region i Västra Götaland så säljes det allt från segelbåtar, till leksaksbilar.


Ungefär som blocket och tradera i ett.

I månadens Topp till tå från Landstinget Blekinge beskrivs några av fördelarna med att cykla. Några tips på nätloppis har jag tyvärr inte, men ni har ju den härliga antikladan Mattex (om dom finns kvar) uppe hos er. Men dom vet ju att ta betalt. Plattformen har just nu över 100. Vi finns i Karlsta och levererar inom Sverige med posten eller bussgods.


Köp förvaring för hemmet hos Chilli. Vi har ett stort urval av förvaringmöbler. Nu har jag hittat ett enkelt sätt att fynda på loppis utan att behöva åka långt för att komma till en bortglömd väg med en liten skylt där det står “loppis”. På Sveriges största nätloppis kan du köpa och sälja snabbt, enkelt och gratis med både fasta priser och spännande budgivning. Här hittar du de bästa annonserna både lokalt och i resten av Sverige varje dag!


Det motsvarar att procent av orden är vanligare. Vi kommer att ha själva forumsystemet på engelska i fortsättningen för att underlätta kommande uppdateringar av systemet. Söka bland hundratals nya annonser dagligen – Känn spänningen… buda, köpslå. Har uppdaterat min loppissida med en hel del radiorelaterat.


En av Lendo-grundarna, Thomas Hjelm, går in i bolaget. Företaget utmanar Blocket med gratis nätloppis. Grundarna Daniel Tidebrink och Benny Sörensson tyckte att Sverige behövde en ny köp- och säljsajt och tar upp konkurrensen med jättarna Blocket och Tradera.

Nu är de David mot Goliat-nominerade. Lovisa år nätloppis in Egen insamling Dela insamlingen i sociala medier. Lovisa vill sälja fina leksaker och kläder, och pengarna går till. Håkans nätloppis har som som syfte att vara en loppmarknad på nätet.


Kanske kan det vara så att just du behöver någon produkt som exempelvis jag inte längre har användning för. Det tjänar i så fall både du och miljön på. Ett ganska nytt fenomen som börjar växa fram är nätloppisar. Det betyder, som namnet antyder, att loppmarknaden är helt baserad på internet.


Tidigare har vi haft till exempel Blocket där privatpersoner har kunnat lägga upp prylar de vill sälja på deras hemsida. Du kan också läsa om arbetsmarknaden, den svenska arbetsmarknadsmodellen och hur du söker arbete. Du kan få veta mer om hur man kan starta och driva eget företag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg