fredag 23 november 2018

Spotlight skena led

Kraftfull och dimbar LED spotlight. Godkänd mot brännbart material. Stort utbud av spotlights i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Låga priser och snabba leveranser!


Spotlights från 7kr.

Här hittar ni information och inspiration till LED spotlights för Global Trac- skenor. Vi som har skapat sidan är belysningsföretaget Xcen AB i Värnamo och Malmö. Skena med plats för tre spotlights! Smidig takspotlight som du själv väljer hur varje belysning ska sitta.


De tre lösa spotlightshuvudena klickar du enkelt i skenan och justerar den efter ditt behov. Kitet består av skena , spotlights, anslutning, mittskarv samt ändstycke. Våra spotlights innehåller eller kan användas med energieffektiva LED -lampor, vilket är bra både dig och för miljön.

I en spotlight - skena har spotlights monterats fast i en stomme som i sig monteras på samma sätt som en vanlig taklampa. Lamporna kan riktas åt olika håll för bästa ljusspridning. Hos Bygghemma hittar du olika varianter av skenor med olika antal spotlights för att passa i ditt hem.


Oavsett om det är för hemmet, butiken eller motsvarande. Det finns många fördelar med spotlights skena. Byggbara skensystem med belysning är enkla att montera och vinkla i ett hörn om man vill det.


Vi hjälper kunder över hela Sverige med professionell LED -belysning. Läs mer om hur Xcen kan hjälpa er med belysning till ert projekt och se vårt sortiment av LED spotlights på skena. Hur många LED spotlights kan man ha på en skena ? LED spotlights drar mycket mindre energi än äldre halogenspotlights och därför är max antal spots och säkringar ett mycket mindre problem idag. Med dessa skensystem för spotlights av 1-fas-typ blir montaget av spotlights i taket snyggt och enkelt. Diskret dimbar LED spotlight.


Komplett kit i 3-pack med dimbart drivdon. Trevlig design och en vår bästsäljande LED kit. Beställ direkt på Bygghemma.

Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss. Handla smidigt direkt i webshopen! Vi rekommenderar att använda LED -lampor till spotlights för att på ett energisnålt sätt få ett kraftfullt riktat ljus.


Eftersom spotlights ofta består av flera ljuskällor blir det dessutom väldigt varmt med ljuskällor i halogen, till skillnad från LED. Numer finns dessutom många bra dimbara spotlights i LED. Vi erbjuder ett brett sortiment av snygga LED spotlight på skena som lämpar sig som butiksbelysning, kontorsbelysning m. Samtliga spotlight på skena levereras med en garanti på minst år och håller en genomgående hög kvalitet.


Välj bland vårt utbud av spotlights, med LED eller halogen. Vi har spotlights för olika ändamål såsom spotlight tak, inbyggnadsspotlights eller väggspots. Dessa lampor sprider ett jämnt ljus över en större yta och går ofta att dimma.


LED -spotlights brukar vara ett bra alternativ för att belysa mindre rum, som till exempel badrum. I kök och andra praktiska utrymmen brukar det passa bra med en starkare ljuskälla som går att rikta på ett effektivt sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg