fredag 30 november 2018

Träffpunkten malmö

Vi är en liten mötesplats med stort hjärta och ett brett aktivitetsutbud som stimulerar kropp, knopp och själ. Vår mötesplats är belägen i en stor härlig grönskande trädgård som vi nyttjar så mycket vi kan, bland annat när vi spelar kubb. Där odlar vi också våra egna grönsaker under sommaren. You are welcome to bring family members of any age with you.


Malmö Kommun är en kommun.

Träffpunkten är en ideell förening. Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta. Testa kostnadsfritt i tre månader. Söker du efter någonting trevligt att göra? Här hittar du mötesplatser, träffpunkter och organisationer som riktar sig mot seniorer i ditt område.


Du hittar också volontärorganisationer och företag som erbjuder sällskap och gemenskap. Lokalen kan även hyras privat av våra medlemmar. I lokalen finns ett lite.

Kontaktuppgifter till TRÄFFPUNKTEN MALMÖ MALMÖ , adress, telefonnummer, se information om företaget. Vill du träna svenska och lära känna nya människor? ALLA är välkomna för samverkan, KAMRATSTÖ glädje och gemenskap. Bli medlem Vi är en av Sveriges största seniororganisationer. Här brukar vara fullt hus, men föreningarna här oroas över att de måste lämna huset.


På kartan finns bland annat cykelkök, bytesgrupper, öppna kontor, låneställen och digitala plattformar. Logga in med ditt personummer. Inne i tjänsten kan du göra följande. Läsartext: Försvåra inte för oss som vill åka buss till träffpunkten Bussomläggningen i Lund den december kommer att påverka många äldre personers vardag.


När bussarna inte längre går via St. Dagen inleds med ett foajéprogram som börjar klockan 11. Vi söker dig med empati, bra bemötande och som är trevlig och entusiasmerande. Har du ingen tidigare erfarenhet så kan du engagera dig som medhjälpare.


MAK som inkluderade att vi tog ett mycket större och mer långtgående åtagande på banan. MAK har sina egna tider och aktiviteter och vi samarbetar på ett mycket bra sätt. Anmälaren har uppgett att klottraren har skrivit ”diverse ord” på väggar och fönster på en sträcka av meter.

Nu är det åter igen dags för Bokens Dag – årets största bokarrangemang i regionen. Häng med och se matchen. Sista dag för anmälan är. Besök på äldreboenden och Hospice (endast för boende och deras anhöriga) samt två öppna mötesplatser för äldre. SKÅNE LÄNS OCH MALMÖ STADS HUVUFIRANDE.


Hos oss möts du av kompetent, engagerad och empatisk personal. Personal finns givetvis alltid på plats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg