måndag 19 november 2018

Dekorsten plantagen

Dekorsten plantagen

Köp dekorstenarna till bra pris. Se aktuella kampanjrabatter här! Stort utbud av trädgårdsprodukter. Beskriv vad som ska göras och få anbud från lokala stensättare. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Dekorsten plantagen

På Plantagen brinner vi för växtriket och vår vision är att göra livet med växter enkelt och lättillgängligt för alla människor. Vår drivkraft är att skapa ett unikt sortiment av växter och de lösningar som krävs för en grönare tillvaro. Vi vill helt enkelt vara det självklara varumärket för växter och blommor i Norden.


På BAUHAUS hittar du ett enormt sortiment av dekorsten i olika material. Du kan bland annat köpa diabas, sjösten, marmorkross och granit i båda stora samt små säckar. Placera dekorstenen längs med husväggen, rabatten, garageuppfarten eller muren så får du en vacker och levande trädgård. Ett av Sveriges största sortiment av dekorsten , välj bland sjösten, marmorkross, diabassingel eller gårdsgrus i alla möjliga färger och former. Som ytskikt i rabatten bevarar de fuktigheten och jämnar ut värme och kyla vår, sommar och höst.


Dekorsten plantagen

Dessutom skapar de inte minst ett otroligt vackert uttryck i din trädgård. Ska du anlägga en vacker rabatt, entré, plantering, damm eller gång och är ute efter marksten? Hos oss hittar du ett brett sortiment av vacker dekorsten i flera olika färger och stenmaterial.


Välj bland flera olika sorters marmor, skiffer, sjösten, pebbles, diabas och pärlsten. Vilken sort man väljer att ha i sin trädgård beror mycket på vilket utseende man önskar men även storleken på stenen kan vara avgörande. Marmorkross är exempel på sten med en lite mer exklusiv design. Snabbt, enkelt och till ett bra pris.


Förändra din trädgård med dekorsten i olika mått och färger. Dekorsten och grus från Byggmax. Det blir både fint och är praktiskt eftersom det håller kvar fukten i marken. En kontrast i trädgården Det är enkelt att förändra trädgården med dekorationsgrus. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg.


Det finns flera olika sorters dekorsten att välja på. Sjösten används med fördel om man vill ha ett lite diskretare men ändå dressat utseende. Här hittar du skötselrå tips och artiklar om växter för hem och trädgård från oss på Blomsterlandet men även från andra besökare i forumet. Nedan en bild på prydnadssten från Plantagen.


Prydnadssten till trädgård finns att köpa av stenbolaget. Nedan bilder på prydnadsstenar till trädgård från deras hemsida. En vit krossad marmorsten som lyfter fram dekorationer och solitärväxter samt lättar upp mörka partier i trädgården. Stenen har en fraktion på 8-mm. Välj mellan våra större kullerstenar, grövre sjösten, flisat skifferkross eller den fina sjöstenssingeln i flera färgvariationer.


Lägg ut dekorsten intill fasaden för att slippa skvättande regnvatten och skapa en prydlig och lättskött avslutning på gräsmattan. Vi har Sveriges största sortiment av dekorsten för trädgården och blomkrukan. De vanligaste sorterna är tumlade stenar, krossade stenar och sjösingel.


Att pryda rabatten med dekorsten och grus hjälper både att hålla jorden fuktig och försvårar för djur att gräva upp planteringarna. Att lägga dekorsten är dessutom bland det lättaste du kan göra för att förnya i trädgården. Skapa levande kontraster mot plattor eller husväggen med vacker dekorsten , granitkross elle sjösten. Lägg stenen som dekor i blomlandet eller nära huset för att skapa en mer havsnära känsla. Stonefactory erbjuder dekorsten av sjösingel och granitkross av flera nyanser.


Välj den sort som passar bäst för din trädgård.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg