fredag 23 november 2018

Vad attraherar kvinnor

Vad attraherar kvinnor

Vad attraheras du av hos en man? Kvinnor fick kolla på olika figurer där männens läng proportion på axlar och höfter, samt snoppstorlek varierade. Dagarna när en kvinna skulle vänta på att uppvaktas är sedan länge förbi, och nu kan vem som helst ta första steget. I den här artikeln ska vi inte bara fokusera på de små sakerna, såsom hur du ser ut.


Vad attraherar kvinnor

Istället ska vi lägga fokus vid vad som sällan gör att du får blickar. Men vad är det som attraherar en man? Så pass mycket att när heterosexuella män och kvinnor deltog i en studie, som presenteras i boken A Journal for Diverse Perspectives on Diverse Psychological Issues, där de skulle välja vilka personer de tyckte var attraktiva ja, då valde de bilder på de själva som det motsatta könet.


Icke-fysiska attribut som attraherar både män och kvinnor. Vilka tror du att du besitter? Enligt studier som gjorts vid University College London uppfattar män oftare kvinnor med ljus röst som attraktiva.


En ljus röst kan associeras med ungdom och barnafödande ålder, vilket undermedvetet uppfattas som attraktivt av de flesta män. Men vi är knappast det enda djuret att låta rösten avgöra hur attraherade vi är. Jag vet många killar som har haft tjej fastän de kanske inte är de snyggaste.


Dock verkar det som vissa killar har det mycket svårare och verkar helt ignorerade av tjejer. För mig som kille som aldrig får någon uppmärksamhet undrar jag vad det kan bero på hos mig själv. Under hela mitt vuxna liv har jag kännt samma sak. Män har rykte om sig att värdesätta kvinnors utseende högst.


Kvinnor däremot har tyckt det varit av underordnad betydelse. Svaren vi fick tyder på att man kan slänga alla gamla klyschor om att kvinnor skall ha en kedja som går mellan köket och sängen, det är faktiskt inte så stor skillnad på vad män vill ha hos kvinnor och vad kvinnor vill ha hos män. Vad är det första vi gör när vi vaknar, varje morgon?


Efter det så använder vi oss av andra artificiella lukter från deodoranter, lotions o. Allt detta täcker vår naturliga kroppskemi. Resultatet antyder att man i framtiden skulle kunna skapa dofter som förstärker kroppens signaler och som skulle kunna öka chansen att attrahera en partner. De biologiska reaktionerna konkurrerar ju också med vad vi lärt oss är attraktiva egenskaper. Sverige är ett litet land men fortsätter att attrahera utländska investerare. Faktorer som värderingar, social bakgrun liknande personlighet och intressen spelar en stor roll när det gäller vem vi attraheras av, enligt Torun Lindholm.


Vad attraherar kvinnor

Jag är en kille på år som verkligen älskar äldre kvinnor. Jag vet inte vad som gör att jag tänder på dem, kanske för att de är mer erfarna och snällare, bättre lyssnare? För nästan tre år sedan så hade jag sex med en 43-åring kvinna på en camping.


Vi träffades på en krog intill och började prata. Som jag skrev här ovan, kvinnor tenderar ibland att förminska sina förmågor, och män att överdriva det de kan. Ett sätt för att undvika att skrämma bort kvinnliga sökanden är att tydligt särskilja mellan vad som är krav och vad som är meriterande för rollen – och att hålla kraven till en realistisk nivå.


Det handlar faktiskt mycket om vad du utstrålar till en början för att det är i början som man både som man och kvinna skapar upp en bild (fördomar) om en. När du har lärt dig hur du attraherar en kvinna innan ni ens har börjat prata, så kommer resten att känna sig mycket enklare. Kvinnor i varje åldersgrupp tenderar att attraheras av äldre män. Varför kvinnor dejtar äldre män. Ett skäl kan vara att äldre män har mer livserfarenhet och med den erfarenhet kommer visdom och en djupare förståelse för vad han vill ha.


Du kommer definitivt att attrahera andra! Attrahera med entusiasm. En driven människa med mål och mening har en stark förmåga att attrahera människor till sitt liv. Många har en förmåga att bara driva igenom livet utan att visa passion för någonting. Någonsom älskar vad den gör har en förmåga att vara väldigt tilltalande.


Gör motsatsen till vad andra killar gör. Om kvinnan är jättesnygg så strunt i henne. Efter att hon ha hört om ditt rykte kommer hon att undra varför du inte attraheras av henne. Om andra killar ignorerar henne ska du ösa uppmärksamhet över henne.


Hon vill säkert gärna det. Du bör inte antyda att andra kvinnor gillar dig. Det finns även några saker i din profilbild på sociala medier som killar attraheras av, är du nyfiken på vad det är? Kika i videon nedanför. Vad menas med attrahera och repellera?


Läs även Saker killar gör som får oss tjejer att. Svar på allt är ett community-baserat forum där medlemmar kan ställa frågor om vad som helst. Vi har samlat många år av kunskap och publicerar nu detta för alla att ta del av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg