torsdag 15 november 2018

Dedicare nurse

Dedicare nurse

Vi kan skräddarsy uppdrag över hela landet. Skicka en förfrågan idag! Se alla kontaktpersoner här. Såg er medarbetare Per på er reklam i T-banan. Verksamhetsbeskrivningen för.


Dedicare nurse

Dedicare Nurse AB minskade sin omsättning med -79. Testa en premiumsida på hitta. Hitta och få information om dedicare nurse i Sverige och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Vi är dedikerade till att hitta kompetenta sjuksköterskor – på så sätt kan vi snabbt och enkelt bemanna och rekrytera sjuksköterskor till vården när behov uppstår. Vi hjälper till med allt ifrån enstaka vikarier över dagen till totalbemanningar av hela avdelningar, enheter och operationsteam.


Olivia Söderström Högling. Vi har oppdrag på alle sykehus i Norge, og vi har avtale med en lang rekke kommuner over hele landet. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen.


Vi vil alltid kunne finne spennende oppdrag til deg! Vi söker nu en konsultchef till vårt härliga team! Gillar du relationsbyggande sälj, att jobba i högt tempo och vara spindeln i nätet? Då är det här rollen för dig! Välkommen med din ansökan redan idag!


Fördelningen i styrelsen är 5 män (1), 5 kvinnor (1). På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m. Bolagets VD är Krister Widström år. Kontakten och hjälpen från konsultcheferna att finna dessa uppdrag har alltid varitt väldigt tillfredställande.


Dedicare nurse

Skulle du rekommendera oss till en vän eller tidigare kollega? Dessa tre företag toppar också listan när sjuksköterskorna fick ange vilka bemannings­företag de kan tänka sig att arbeta för eller rekommendera till en kollega. VD Lars Krister Widström. Nurse Partner och NGS Läkarbemanning är ett nischat bemanningsföretag inom vården, specialiserat på uthyrning av sjuksköterskor och läkare. För dig som kund innebär ett samarbete med oss att du har tillgång till kompetent och erfaren vårdpersonal för tillfälliga eller längre uppdrag.


Har du barn annenhver uke? Vil du jobba intensivt i noen måneder for så å reise i to måneder? Hos oss kan du få en balanse mellom arbeid og fritid som gjør at du kan få tid til mye annet: famile, hobbyer og personlig utvikling. Vi har många lediga jobb för dig som arbetar inom vården.


Du väljer var, när och i vilken omfattning du vill arbeta. Vi månar om vår personal och erbjuder dig en anställning med stor flexibilitet och frihet. STOCKHOLMVisa vägbeskrivning.


Säljarbetet riktar sig både gentemot potentiella konsulter och kunder, du. Ta reda på vad just DU får av din arbetsgivare och jämför gärna med oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg