onsdag 7 november 2018

Regnbågsrom recept

Imponera på gästerna med en rökt sikmousse med regnbågsrom till förrätt. Ta en bunke (3-liter) häll i vatten och ättikssprit och lägg i romsäckarna. Kör med elvispen ca 1-minuter, då har det mesta av hinnorna satt sig runt vispen. Ett lite annorlunda recept på den ljuvliga smörsåsen beurre blanc – här på ett nytt vis med hackade vindruvor, gräslök och rom eller kaviar.


En sås som passar perfekt till fisk!

Den stekta gösfilén paneras i mjöl blandat med gräslök. Stek den inte i för het panna, då kan gräslöken bli lite bränd. Under varje recept är du välkommen att sätta ett betyg i form av stjärnor. Tack för att du lämnar feedback - det uppskattas.


Ingrediensförteckning: Rom från Regnbågslax (Oncorhynchus mykiss), salt. Pastöriserad utan konserveringsmedel. Odlad i sötvatten Skandinavien.

Häll dressingen på förrättstallrikar eller på ett uppläggningsfat. Lägg på den tunt skurna rödingen, fänkål och apelsin. Garnera med regnbågsrom och dill och dra gärna några varv med svartpepparkvarn över. En klick fiskrom ger en extra guldkant till en festlig måltid.


Icakuriren har kollat in både lyxvarianter och budgetalternativ i en guide över sju sorter. Här nedan kan ni ta del av Philips recept på en den lyxiga hummerburgaren med basilikadressing och regnbågsrom , den klassiska cheeseburgaren tillagad enligt konstens alla regler samt den vegetariska halloumiburgaren med avokado, picklad rödlök och krispig friterad sötpotatis. Förrätten är en liten aptitretare som ger en aning om vad kvällen kommer att bringa.


En praktisk förrätt är enkel att laga och går gärna att förbereda i förväg. Här finns massor av recept på förrätter, så att du kan välkomna dina gäster med en ljuvlig munsbit. Regnbågsrom 500g Din order.


Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser. Liten sallad med ägg och sill. En massa nyttigheter med bra protein från ägg och sillens Omega 3. Du kan också använda snittarna som förrätt.


Skala potatisen och riv (eller pressa) den.

Tillsätt mjölk, grädde, ägg, mjöl, bakpulver och kryddor. Rör till en jämn smet. Jag heter Madeleine och ligger bakom Landleys kök som idag är en av Sveriges största matbloggar. Här bjuder jag på goda recept , mat- och vintips samt inspiration och smarta knep till köket. Med bloggen hoppas jag kunna hjälpa dig att laga enklare vardagsmat såväl som annorlunda recept till helg och fest.


Fisk är nyttigt och gott! Vill du äta mer fisk och variera veckans middagar? Här hittar du bra recept och middagstips med lax, torsk, spätta och annan fisk. Med den användarvänliga kokboken Spisa.


Recepten är skapade av Spisa samt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg