måndag 12 november 2018

Gardiner inspiration sovrum

Ett brett sortiment av gardiner i olika material. Handla enkelt hos Cellbes! Förnya ditt badrum hos Cellbes. Lakan, örngott, påslakan och mer. Från förkläden till muggar.

Skapa stämning med nya gardiner. Kolla in det stora sortimentet på Ellos. Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning. Stort utbud av textilier.


Häng upp ett par ljusa gardiner i ett tunnare material för ett mjukt, romantiskt ljusinsläpp. Temperatur i sovrummet. Vilket väderstreck ligger ditt sovrumsfönster i.

Ligger det i söder eller väst får det många soltimmar och högre inomhustemperatur. Här hittar du 2inspirerande bilder på sovrum uppladdade från vanliga svenska hem. StyleRoom är Sveriges största inspirationsbank för inredningsbilder. Det här sovrummet har härligt luftiga gardiner och ett vackert trägolv.


Passar att inreda sovrummet med i alla årstider, men allra bäst om sommaren då skira tunna gardiner fladdrar i vinden vid öppet fönster :) 3. Lantligt romantiskt sovrum. Här hämtas sovrums inspirationen från öppna solvarma lavendelfält och Franska stenhus i Provence. Ett par noga valda gardiner kan göra underverk för ditt sovrum. Tänk tjocka härliga gardiner , och gärna från golv till tak. Det får rummet att kännas luftigare.


Ska du hänga gardiner – undvik dessa misstag. Då är det mörkläggningsgardin du ska välja till ditt sovrum. Antingen väljer du en gardin med speciellt mörkläggande vävar eller så kan du välja en dubbel gardinstång eller -skena med två spår och då ha en tunnare gardin framför och en mörkläggande gardin bak. En fodrad gardin är också ett alternativ till mörkt sovrum.


Samla sedan all inspiration och skapa ett moodboard för ditt sovrum.

Då blir det enklare att inreda! Sov gott i lugn och ro. När du inreder ditt sovrum , tänk på att det ska vara en plats för vila, lugn och ro. Här behövs inte så mycket möbler, men gärna sköna textilier som skapar en lugnare miljö. En tv hör inte hemma i sovrummet.


Placeringen av sängen är också viktig. En gardin som mörklägger är bra för skön sömn. När det gäller inredning och färgsättning utgå från dig själv, men de flesta människor mår bra att ha ett sovrum som är vilsamt och inte stressframkallande.


Minimera antalet möbler och ha helst inte arbetsplats i sovrummet. INSPIRATION TILL GARDINER. Hos Nordic Nest hittar du skandinavisk inredning och design för hemmets alla rum. När en mörkläggande (klassisk) gardin monteras är det smart att låta den gå en bit utanför fönsterkarmen för att undvika ljusinsläpp från sidorna. Använd dubbla gardiner.


Om man vill ha en ljus och tunnare gardin i sovrummet kan man med fördel montera två gardinskenor. Oavsett om ditt rum har fönster eller inte. Inspireras av hotellrum.


För i nästan alla hotellrum oavsett stil så är det nästan alltid ett par maffiga gardiner oavsett materialval från golv till tak med en skena för att få till de lyxiga slagen. Så här såg väggen ut innan. Före och efter med gardiner i sovrummet Det är fantastiskt kul med inredning och jag har en förkärlek till jordnära färger. Sovrummet efter att jag fixat golvet.


För ett tag sedan beställde jag gardiner till sovrummet för att få den där mysiga “hotellkänslan” även hemma. Det skapar rymd och ger intrycket av ett högre rum. Du glömmer funktionen. Vilken stil du eftersträvar med gardinerna är viktigt, men du bör också tänka på vilken funktion dina gardiner ska ha.


Detta är däremot något som ofta glöms bort. Bohemiska sovrum , romantiskt med sänghimmel, spartanskt, vinds- sovrum och små sovrum under snedtak. Här är underbara sovrum att hämta inspiration från. Mörkläggningsgardiner är ett optimalt val till sovrummet , särskilt om du tillhör gruppen människor som sover bäst i beckmörker.


En mörkläggande gardin hjälper också till att hålla temperaturen på en behagligare nivå, så länge den dras för i tid! Har länge funderat på detta med gardiner och när man kliver in i ett hotellrum så får man en form av myskänsla ju, tror det beror mycket på de långa tjocka gardinerna på skena med en tunn skir gardin bakom, som sträcker sig från tak till golv. Under min höstsemester så har jag satt upp nya gardiner i vårt sovrum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg