måndag 26 november 2018

Myshörna inspiration

Här hittar du inspirerande bilder på myshörna uppladdade från vanliga svenska hem. StyleRoom är Sveriges största inspirationsbank för inredningsbilder. Jag skulle behöva lite inspiration till vår sons barnrum. Sköna hem är Sveriges största, och ledande inredningsmagasin – en säker inspirationskälla som alltid står för tren tradition och kvalitet.


Med oss får du följa med in i Sveriges vackraste hem – och får massor med idéer och inspiration för ditt hem. Om svaret är ja, kan denna upphöjda myshörna , skapad av arkitekterna på Atelier ST, vara perfekt som inspiration.

Hörnan, som har gott om plats för kuddkrig, är utrustad med ett mini-bibliotek för ostörd läsning. Med nischer, lådor och skåp både under och över myshörnan blir platsen dessutom ett riktigt förvaringsunder. Uteplatser – inspiration och bilder på mysiga sittplatser. Våga välja roliga färger på dynorna och matcha med krukor.


Tänk på att skapa väggar av spaljéer eller växter till uteplatsen. Glöm inte belysning med ljusslingor och lyktor. Posters eller grafiska tryck med lämpliga motiv för barnrummet finns det en uppsjö av.


Leta på nätet för inspiration.

Belysning till barnrum. Till barnrummet gäller samma tips på belysning som till andra rum, men man kan gärna lägga till en fin nattlampa om barnet så önskar. Inspireras av inredning, design och möbler från andra hem, och ladda upp bilder från ditt eget. Myssäsongen är äntligen här när vi till ljudet av regndroppar mot fönsterbrädan, tar oss tid för efterlängtad avkoppling. När du väl hittat den perfekta platsen ï ditt hem för vart du vill ha din myshörna , får du här tipsen för hur du inreder den för en myshörna som inbjuder till fler stillsamma stunder.


Att skaffa nya gardiner och kuddfodral är ett snabbt och billigt sätt att fräscha upp ett rum när du känner för en förändring. Vi tipsar om hur du kan. Sänghimmel som myshörna Gör en mysig koja eller myshörna i babyrummet med en sänghimmeln. Placera en mjuk matta på golvet och dekorera med kuddar.


Mattor skapar mys Mattor ökar mysfaktorn i barnrummet. En rund matta kan ge ett mjukare intryck. Välj en som sticker ut eller en som smälter in i rummet på ett fint sätt. Myshörna med plats för ved Väggen är målad med kulören Fado ur Alcro Designers Inredningskollektion. Yxa, 4kr, Fredells.


Liten rund kudde Smarties, 2kr, Norrgavel. Finns det något rum som är härligare att inreda än ett barnrum? Här kan vi låta fantasin och kreativiteten flöda till max.

Vi har samlat ett helt gäng lekfulla idéer och riktigt fin inspiration till barnrummet. Från klätterrep till griffelfärg, dockskåp på väggen och sagolandskap i taket. Fina sängstommar och gavlar i all ära, madrass direkt på golvet är helrätt.


Här är våra bästa tips för att lyckas att inreda med sängen direkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg