torsdag 8 november 2018

Mest besökta sidor 2015

Inför att svenskakyrkan. Ni kan kolla in de svenska respektive engelska topp-tio-listorna ovan respektive nedan. Vi tar din personliga integritet på största allvar.


När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev, så kan du vara säker på att vi inte delar din. Den heter ofta pages report, most visited pages eller liknande. Filtrera på sida Strategiskt hållbarhetsarbete.

Tidigare var det rutor med mina mest besökta , nu bara 6. Hittar inget under inställningar, även försökt lokalisera på själva startsidan om det går att lägga till ytterligare rutor, dock utan resultat. Se där vikten av att ställa en fråga i rätt forum! Pröva för en gångs skull att fundera en stund om det kan ligga något i det jag säger innan du replikerar på ditt mest underlåtande och sarkastiska sätt.


Jo det skall du strax få se här nedan. Dator: För så brukade det komma dem mest besökta sidorna när jag öppnar en ny flik. Premiär för listan med svenskarnas mest besökta webbplatser!


Upptäck de mest populära webbplatserna i Sverige för varje ämne. Hong Kong är världens mest besökta stad.

Här ser ni våra mest besökta sidor och inlägg: 1. Evenemangskalendern 2. Sommarens evenemangshöjdpunkter 10. Boguiden – Flytta till Västervik. Förhandsvisning av Mamma Mia Here We Go Again 2. Mest lästa blogginlägg: 1. Passar för dig som laddar ner mycket. Skydda dig på öppna WiFi, använd BitTorrent anonymt, titta på amerikanska Netflix, kryptera all din trafik och göm ditt IP-nummer!


Testa idag - pengarna tillbaka inom dagar! NordVPN Populär VPN som håller hög hastighet! Hur kan man få fram på sin egna data de mest besökta sidorna ? Den stora svenska bloggkatalogen Bloggportalen.


Presentationer av tusentals bloggar, indelade efter ämnen, med. Tänkte att vi skulle kunna starta en liten tråd här på forumet, den går till såhär att du skall skriva dina mest besökta sidor. Har du besökt någon av dem? Analysföretaget Comscore har sammanställt en lista över de mest besökta webbsidorna i USA.


Apple återfinns på åttonde plats, vilket kan jämföras med elfte plats på förra årets lista. Antalet unika besökare har ökat med procent under året som gått.

Ofta besökta sidor uppdateras automatiskt om du enligt Internet Explorer besöker sidorna ofta. Du kan välja att dölja dessa genom att högerklicka på någon av rutorna samt ta bort. Om du döljer de ofta besökta så är de bara att högerklicka för att visa dessa igen.


Om du väljer att plocka bort så tas sidorna bort permanent från appen. Det finns det saker jag skriver om som blir populärt och som många läser och så finns det saker som når ytterst få personer. Kinesisk portal och sökmotor.


Företaget bakom denna sida har skapat kinas största tjänst för snabbmeddelanden och har idag 7miljoner aktiva användare. Microsofts egen produkt och supportsida. Denna är lagd som bokmärke i de flesta Windowsdatorer, vilket ger en hel del gratistrafik.


Bland våra mest besökta sidor på vår webb är sidorna om aktuell statisk, över priser, produktion och annat gällande el, fjärrvärme och fjärrkyla. I många webbläsare kan man välja att ha en blank eller tom sida som startsida. Ofta kan man också välja att istället fortsätta från föregående session, det vill säga alla sidor som var öppna senast man använde webbläsaren öppnas. Man kan också välja att ha flera startsidor när man öppnar sin webbläsare. Men om man tittar österut är situationen mer komplex.


Där har andra företag tagit upp kampen mot de amerikanska jättarna. Sökmotorn Baidu är mest populär i Kina – ett land som har världens största internetpopulation. Sajten är även störst bland sydkoreaner.


Anmärkningsvärt är även att är Japans mest besökta sajt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg