torsdag 22 november 2018

Duka till påsk

Handla dukar och mycket annat online hos Cellbes. Förnya ditt badrum hos Cellbes. Lakan, örngott, påslakan och mer. Från förkläden till muggar.


Vi på Cervera har dukar för alla hemmets rum, beställ din idag!

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. LÄS OCKSÅ: Mamorerade ägg till påsk – så här gör du! Använd högst tre färger.


Som den tredje färgen kan du låta dig styras av porslinet. Har du gröna mattallrikar kan du låta tredjefärgen vara grön. Låt bordet digna av vårens skiraste färger i påsk och duka vackert med pynt från naturen.


Duka vackert till påsk. Se bilderna för inspiration.

Varför inte göra dip dye-servetter? Vi gjorde servetter av ett linnetyg och batikfärg. Mät och klipp till tyget i lagom stora servetter. Tvätta servetterna och låt kanterna fransa sig.


Lila är enligt den liturgiska färgläran kyrkoårets allvarligaste färg och används till årets största fester som jul och påsk. Lila är en dramatisk färg som passar utmärkt till en lite svulstigare påskdukning. Många av oss känner säkert hur våren är på väg och vill gärna bjuda gästerna på en vacker påskdukning.


Det är alltid vackert att föra in naturen till det dukade bordet. Här finns mängder av inspiration som gör ditt festbord till något alldeles extra. En härlig rustik och inbjudande dukning i luftiga vita, krämfärgade och grå toner längtar vi efter nu när vårljuset är tillbaka. Välkommen till bords i påsk ! Det brukar vara mycket som är gult till påsk men varför inte skapa vårkänsla på påskbordet med hjälp av vårgröna färger och smaker. Börja enkelt med att lägga en vit eller ljusgrön duk på bordet, duka med vita tallrikar och ljusgröna servetter, gärna i lin.


Fyll gröna vaser med snödroppar, lingonris och vide. Påskdukning med färg, påskliljor och vackra målade ägg. Dekorera och baka till påsk Vårens härligaste högtid är här!

Nu laddar vi för att förgylla påskfirandet lite extra med allt från choklad till dekorationer. Ett tips är att dekorera dina hemgjorda påskägg med våra fina tatueringar. Fyll chokladpralinerna med Leila’s nya underbara choklad och nötkrämer.


Påsken är i antågande och i år firas den bland vackra kalkstensväggar där ett dessertbord dukats upp. Stort utbud av överdrag och dynor. Diskreta påskdekorationer, en jordnära färgskala och vårens skrud – vi visar dig hur du kan duka upp till en söt och lantlig påskbuffé!


Hallå där så här mitt i påsktorsdagen… Den skära dagen…;) Har ni funderat nåt på hur ni ska duka i helgen? Jag älskar ju att duka men det blir oftat spontant och ganska snabbt… I år ska vi däremot fixa 75-års middag här på påskdagen. Sillen vi använder till våra produkter är fiskad i Norska havet, Nordsjön, Skagerrak och Kattegatt, ingen sill kommer från Östersjön. Redan på femtonhundratalet var Klädesholmen ett välkänt fiskeläge utanför Tjörn.


Platsens starka anknytning till sillen har varit påtaglig under många hundratals år och vi leder den stolt vidare. Oavsett hur du väljer att duka upp din påskbuffé och hur mycket det än pratas om att göra det fint hemma, så är självklart alltid det viktigaste att ta tillvara på den möjlighet som påsken ger oss för samvaro med våra vänner och familj. För i slutändan är det trots allt dem som vi gör oss till för att de ska trivas. Tillsammans med lite grönska skapar du enkelt påskstämning med spirande vårkänsla. Visst är det roligt att få lägga lite extra tid på att göra en riktigt härlig dukning!


Nu närmar sig påsken och det är ett. Nu till påsk finns det ju alla chanser i världen till att få duka lite extra fint. Några smarta tips: Har du inte porslin så det räcker till alla?


Det blir supersnyggt att duka med olika tallrikar, om det är ett genomgående tema.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg