måndag 12 november 2018

Dikt till min son 25 år

Boka Minen Hotel och spara upp till med Agoda! Grattis på födelsedagen texter och fraser, födelsedagsönskningar, födelsedag hälsningsfraser, födelsedagsgrattis, vers vird års firande, års firande, års rim, års rim, födelsedag dikt till 50-årig, 60-årig, 70-årig, dikt på födelsedagen, födelsedag vers, födelsedag rim, födelsedag poesi, vackra födelsedag dikter. Grattis på födelsedagen texter och fraser, grattis på födelsedagen text till en vän, till älskling, födelsedagsönskningar, födelsedag hälsningsfraser, födelsedagsgrattis, vers vird års firande, års firande, års rim, års rim, födelsedag dikt till 50-årig, 60-årig, 70-årig, dikt på födelsedagen, födelsedag vers.


Till min dotter Du kom som en sol, fick min morgon att vakna och blommorna att blomma Du sprider sådan värme, ser saker med humor, och lockar mig till skratt Du är en klokar del utav mig, ser livet så klart när jag vandrar blind Genom dig har jag funnit mig själv, och vägen till mitt hjärta Jag är så lycklig att just du valde mig som. Hans pojkrum blir nu tomt.

Och ständig närkontakt byts ut mot telefon. Men trots att åren går och han blir stora karln förblir han alltid son och älskad som ett barn. Vi förbehåller oss rätten att välja vilka dikter som skall införas. Tittar på ditt foto varje dag. Tänder ett ljus för dig varje kväll.


Tänker på dig många gånger under ett dygn. Vart är du min son längtan är så stor, jag är ju din mor. Det är här du ska vara kan du inte svara!

Smärtan brinner i mej jag älskar ju dej. Elin Svensson - Hälsning 7: Kanon nu har jag en dikt till mamma. För idag fyller hon år. Din hy är så fjunig, din kropp är så varm. Jag håller dig nära, intill på min arm.


Du somnar så trygg och så nöjd vid mitt bröst. Jag nynnar små visor till glädje och tröst. Gyllene lockar och ögon så blå. Knubbiga armar och fingrar så små. Din hand i min han ditt gurglande skratt.


Hakan lägger sig i veck magen tjocknar utav späck Huvudet förlorar hår du har blivit år ! Nu du fyller år med nolla vilken siffra före har vi glömt att kolla Din vitalitet ger oss ingen ledning vi ger upp, den siffran saknar mening. Tappat hår Toupé och krycka Snart din lycka. Tankar som kom till mig idag.


Om två dagar skulle min son fylla 25. Dikt till min son Mycket har hänt Tänk.

Nu vet jag inte ens om jag nånsin kommer att bli mamma… men för en liten stund vill jag låtsas att det gör detsamma! Vi har samlat flera fina rim och dikter till födelsedag. Kolla också: Text till födelsedagskort – Citat om älder – Roliga grattishälsningar. Skicka födelsedagsblommor – Här hittar du bra erbjudanden.


Födelsedagsrim – Dikt av 16. Bland årets alla dagar finns en särskilt viktig dag – den dagen då du föddes som blev början. Visserligen fick jag inte ihop meningarna riktigt, men det gjorde ingenting, tänkte jag. Men styrkan i ljuset det ser jag nu, för första gången på flera år. Men känslan i min dikt , den har alltid funnits där.


Vårda ditt hjärta, och låt det alltid vara mjukt, låt inte världen göra det hårt och syniskt. Glöm aldrig tacksamheten till livet, livslusten, ödmjukheten och kärleken till de mindre och svagare. Min vackra son , stäng aldrig dina ögonen och somna rädd och ensam. Bor i Skövde tillsammans med min sambo som är musiker.


Jag är egenföretagare och driver en byrå med fokus sociala medier. Guldpennan i VeckoRevyn Blogawards. En gåva till oss är du min lilla! Mitt barn i min famn, jag viskar ditt namn, och plötsligt känns det som om all världen försvann, som tiden stod still, en tös, hon finns till ! En livets gåva är du min lilla!


Tänk blodet i mig blev blod. Om du kunde begripa vad jag längtat, men det kan du visst aldrig förstå. Fast det var min enda beständiga dröm, som aldrig kom till ro.


Kom och sätt dig hos mig, lilla barn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg