fredag 23 november 2018

Maui resmål

Jämför och boka resor till Maui , Hawaii. Här finns de bästa resguiderna, smartaste restipsen och inspirationen för din drömresa. Varje dag har Allt om Resor nya inspirerande reportage om härliga och spännande resmål , vackra bilder, senaste nytt inom resvärlden och massor av handfasta tips och råd för att göra din semester fulländad.


Att Maui kallas The Magic Isle är inte svårt att förstå. Det kommer du själv att upptäcka när du njuter av utsikten ovan molnen i Haleakala National Park eller sitter i en bil på väg till Hana, en av världens mest natursköna sträckor med otaliga vattenfall längs vägen.

Guide till Hawaiis bästa resmål , Maui ! Denna webbplats har inte öppnat ännu. Aktiviteter, Big Islan blogg, Djur o Natur, Flyg, Frågor o Svar, Maui , Oahu, Resmål. För 23e året i rad så röstades Maui som bästa ön i USA utav läsarna av tidningen Conde Naste. Vill du boka en semester i Maui ? Oavsett om du funderar på en romantisk semester, en familjeresa eller en all-inclusive-ledighet blir det enkelt och billigt att planera din resa med semesterpaketen för Maui på TripAdvisor.


Hitta det perfekta semesterpaketet för Maui på TripAdvisor genom att jämföra priser för hotell i och flygresor till. Det går även bra att flytta runt denna karta över Maui med muspekaren.

Det finns fyra olika karttyper. Dessa kan du växla mellan genom att klicka på knapparna uppe i högra hörnet av kartan. Nere i högra hörnet hittar du en översikt. Dra i det markerade området för att göra större förflyttningar i kartan över Maui.


Maui När Hollywoodstjärnorna åker till Hawaii väljer de Maui , Hawaiis näst största ö. Stränderna här sägs vara bland de bästa i världen - vare sig de är vita eller svarta, öde eller kantade av lyxhotell. Hit vallfärdar turister för att lata sig vid vattenbrynet, surfa eller snorkla. Ett mecka för våg- och vindsurfare, och naturen är vidunderlig. Utsökt mat, vulkaner, fantastiska stränder och magiska solnedgångar gör Maui till en drömdestination man gärna vill uppleva en gång i livet.


Klättrade upp en placering från fjolårets silvermedalj. Världens största reseplattform. Bläddra bland hundratals miljoner omdömen och åsikter från resenärer. Snorkling, shopping, och populära sevärdheter som Hookipa Beach Park och Wailea Beach. Upptäck Maui , ett resmål vid kusten som också är känt för sina stränder.


Hawaii och framför allt till vår favoritö Maui. Massor av restips och inspiration från Maui av riktiga resenärer som själva varit där.

Kom in och dröm dig bort en stund! Vägen till Hana Day Trip, Maui. Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för att förbättra säkerheten på webbplatsen och för att visa dig personanpassade annonser. Oahu, Maui och Big Island är populärast bland turisterna. Molokai är betydligt lugnare – här finns exempelvis bara ett trafikljus.


Niihau, även kallad den förbjudna ön, är ett av jordens största privatägda områden. För att få bo här måste man gifta in sig. Som turist finns möjligheten att besöka ön under en halv dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg