måndag 20 augusti 2018

Stöd och matchning manpower

Vi finns i mer än länder över hela världen. Omställningar Omställningar på arbetsmarknaden är inte alltid arbetsbrist. Manpower Matchning har verktyg och paket att stötta med. En omställning kan vara ändrade förutsättningar och krav i produktion eller organisation. Du träffar din arbetsmarknadskonsult för individuella samtal en gång i veckan, och deltar även på gruppaktiviteter där du får inspiration och verktyg i hur du kan utveckla ditt jobbsökande.


Stöd och matchning manpower

Låter detta som en bra arrangör för att stödja dig till att få nästa jobb, så gå du in på den då. Men in synnerhet inte Manpower. När du har fått klartecken väljer du själv vilken leverantör du vill ha.


Med hjälp av en handledare får du ett individuellt anpassat stöd som hjälper dig att snabbare hitta ett jobb eller studier. När vi räknar ut ratingen tar vi bland annat hänsyn till hur lätt eller svårt det är att få jobb på orten, inom yrkesområdet och personens utbildning. Vad människor behöver hjälp med är väldigt olika. Vi jämför bara inom det som kallas spår Grundläggande stöd och matchning. Till vägen mot ett nytt jobb använder vår lokalt förankrade personal ett individuellt upplägg där dina behov och erfarenheter står i centrum.


Vi lyssnar och matchar Dig mot ett nytt jobb eller mot vidare studier. Vi erbjuder tjänsten stöd och matchning centralt i Göteborg på Nordhemsgatan 12. Stöd och Matchning hos eyes4work. Lokal anknytning, engagerade handledare och stort kontaktnät hjälper till att bredda vägen mot nytt jobb. Föreningen riktade sig mot invandrares etablering med klara ideella mål om integration, demokrati och jämlikhet.


Vi kan hjälpa dig som är arbetssökande att hitta jobb. Det är en tjänst för dig som behöver ett individuellt stöd i att hitta ett jobb som passar dig. Du får en handledare som hjälper dig att få ett jobb som matchar din kompetens och dina intressen. EnRival sätter människor i arbete och verksamheter i rullning. En grupp underbara människor som faktiskt.


Vi hjälper dig som står utanför arbetsmarknaden att ta dig dit. För att få stöd från oss behöver du vara inskriven som arbetssökande hos. Vi på ABF Jobb vill ge dig möjligheten att arbeta med det som förenar din personlighet, din kompetens, dina värderingar, intressen, erfarenheter och din idé om framtiden.


Vårt fokus är att arbeta tillsammans med dig som indivi utifrån dina behov och förutsättningar med målet att komma ut i arbetslivet. Tillsammans kommer vi jobba vidare med din unika kompetens för att på bästa sätt coacha dig på vägen mot ett nytt jobb eller studier. Det personliga stödet är ett bra sätt att få syn på sina egna kompetenser och styrkor och komma vidare med sitt jobbsökande.


Stöd och matchning manpower

Vi har unika kunskaper om individuellt anpassade utbildnings- och arbetsmarknadsinsatser. Våra handledare är erfarna rekryterare som vet hur du ska synas för att väcka arbetsgivarnas intresse. Vi har även en säljkonsult vars jobb är att ringa arbetsgivare och sälja in just dig! Han trivs mycket bra och restaurangen har fått ett lyft bland matgästerna, säger handledare Christer som nyligen hälsat på Mikael på jobbet.


Iris duktiga coacher och våra kontakter med arbetsgivare gör det enkelt att lyckas. Vi får ut flest deltagare i jobb eller utbildning! Arbetsförmedlingens leverantörer med fem eller fler leveransorter.


Stöd och matchning manpower

Vill du bli kontaktad och veta mer så anmäler du intresse i formuläret nedan. Du kan även vara tim- och deltidsanställd eller gå på SFI för att få använda tjänsten. Folkuniversitet ger ett tryggt och stabilt stöd.


Vi utgår från ditt behov och ger dig stöd utifrån det. Du kommer utmanas, peppas och ibland behövs det kanske någon som drar i bromsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg