onsdag 28 november 2018

Deodorantsten

Thai-stenen ger ett effektivt skydd som räcker hela dagen! Deo-stenen är ett bra alternativ till konventionella deodoranter. Den innehåller varken aluminiumklorid.


På Happy Green hittar du deodoranter i stickformat, roll-on eller spray för kvinnor och män. Ett mildare alternativ får du leta efter. En deodorantsten som enbart är tillverkad av mineralsaltet alun, perfekt för alla känsliga och allergibenägna armhålor.

Inga kemikalier, doft- eller uttorkande ämnen. Enkel att använda och dryg. Funderar på att testa sådan där deodorantsten som man kan köpa på Hälsokosten.


Ett alternativ till vanlig deo är en hemmagjord deodorant med sheasmör, kokosola, bikarbonat och majsstärkelse. För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma. Om du är vegan, vegetarian eller gravid.


Få rådgivning via vår kundservice.

En ren naturprodukt helt utan parfymer, alkohol, konserveringsmedel och aluminiumklorid. Ett deodorantstift som räcker mycket länge. Kalium-alun , vatten , mineraler.


För ditt och miljöns välbefinnande! Hos oss hittar du Thai Deo Sten Stor 1g 1G. Vi har ett brett utbud av deodoranter. Köp med snabb leverans på Lifebutiken.


Deodorantsten Thai i sammetspåse. Den består enbart av kalium-alunsalt som bidrar till att hindra. Soltryck Thai Deo Spray 2ml hos New Page - din bästa grossist inom New Age och andra esoteriska ting.


Snabb leverans Stort urval. Lite alun fuktas med vatten och stryks på huden. Handla enkelt på Tarothuset. Bara på ytan Ampel gjord av kakformar och kedjor, Ida Aronsson.


Brun glasburk med lock, kr, brun glasflaska och e-kolv, 2och 1kr, Organic makers. Har provat sådan fast i sprayform och jag tyckte att den fungerade bra. Jag fick en deodorantsten (någon slags kristall?) någon gång som tonåring.

Efter att ha gnuggat armhålorna med den i någon vecka stank både den och jag gammal gubbsvett, så efter det har jag hållit mig till helt vanliga tuttifruttideodoranter. Men som ett led i min klimatångest har även någon slags kemikalieångest smugit sig på. Använder numera en Thai deodorantsten.


Ibland känns det nästan övermäktigt att inte få i sig farliga saker. Jag lägger ner en hel del tid faktiskt på att hitta bra alternativ. Jämför priser på kristall deo och handla kristall deo på nätet från bra webbutiker online.


Hitta och köp kristall deo hos Kelkoo. Thai-kivi antaa tehokkaan suojan koko päivän ajaksi! Deo-kivi Thai ei sisällä aluminiukloridia, öljyjä, hajusteita, emulgointiaineita eikä muitakaan aineita jotka voisivat tukkia ihohuokoset, tahtia vaatteet tai ärsyttää ihoa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg