söndag 18 november 2018

Psykolog uden henvisning

Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler. På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Rayovac batterier till marknadens lägsta pris. Faktura med dagars kredit. Vi levererar över 300.


Landstingssubventionerad tjänst. Du kan vælge frit blandt alle psykologer , men du kan kun få tilskud fra det offentlige til behandlingen, når du vælger en psykolog med ydernummer. Læs om tilskud i boksen til højre. Organisationspsykologer. En del organisationspsykologer arbejder også som praktiserende psykologer , og for dem gælder samme regler som ovenfor.


En henvisning giver ret til max. Hvis du skifter psykolog. Ingen henvisning nødvendig.


Psykolog uden henvisning

At gå hos en psykolog uden en henvisning kan have den fordel, at det ikke kræver at du først skal have din læges vurdering af din situation og derefter henvises videre. Du kan ringe eller skrive direkte til mig og aftale en tid. Undtaget er dog angst og depression, hvor der kan genhenvises én gang, dvs. Er man et par eller deltager flere er tiden ofte længere og prisen varierer derefter. Sygeforsikringen ”Danmark” giver et tilskud på 30kr.


En enkelt konsultation uden lægehenvisning, koster 1. Som noget nyt tilbyder psykologerne videokonsultation, som du kan modtage hjemme, hvis du har svært ved at komme til psykologens praksis enten på grund af fysisk eller psykisk handicap. Da jeg modtager klienter med og uden henvisning fra egen læge, og dermed med og uden tilskud - varierer mine priser en del. Den mest eksakte pris får du ved at rette henvendelse til mig, så vi sammen kan afgøre, hvilket forløb du har behov for. Valg af psykolog Du kan frit vælge mellem psykologer i hele landet. Bemærk, at psykologen skal have overenskomst med regionerne, for at behandlingen er tilskudsberettiget.


Find psyk ologer i Region Hovedstaden Find psykologer med eller uden overenskomst på sundhed. Tilskuddet udgør af psykologens honorar. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid.


Der kan højst ydes tilskud til konsultationer. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar.


Psykolog uden henvisning

Vælger du at booke en tid hos en psykolog eller psykoterapeut - uden brug af din lægehenvisning - kan du dog få hjælp meget hurtigt og ofte helt uden ventetid. Nogle af psykologerne tilbyder også en reduceret pris, hvis du er studerende, ledig, på efterløn eller lignende. Du behøver ikke at have en henvisning fra lægen for at få tilskud til psykologbehandling, såfremt du er medlem af “danmark”.


Som medlem af “danmark” og uden henvisning fra lægen, kan du få op til 2kr. Henvisning fra læge ikke nødvendig. Det skyldes både efterspørgsel og overenskomsten, disse psykologer har.


Psykolog uden henvisning

Der findes andre muligheder. Er du i tvivl, om du kan få 3kr-danmarkstilskudet til dine konsultationer hos os, så spørg din psykolog. Du finder priser og betaling på siden for den enkelte psykolog. Du skal være opmærksom på, at selvom din læge har givet en henvisning , så kan psykologen være nødsaget til at afvise samtaler med tilskud fra det offentlige, hvis henvisningen ikke er givet efter gældende regler.


Det kan være vanskeligt at gennemskue priserne, som er fastsat af Danske Regioner og Dansk Psykolog Forening. Det er en betingelse for at få tilsku at psykologbehandling er udført i Danmark af en autoriseret psykolog. Ved behandling uden offentligt tilsku er det en betingelse for at få tilsku at oplysningerne indberettes elektronisk fra psykologen til danmark efter fastlagt specifikation. Uden for telefontiden kan du lægge en besked på telefonsvareren hvis du vil i kontakt med os.


Afbud skal ske pr telefon eller besked på telefonsvareren. Der er desværre lang ventetid med henvisning fra lægen under sygesikringsordningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg