onsdag 7 november 2018

Kloka ordspråk kärlek

Våra föräldrar, pojkvän, barn, husdjur, vänner etc. Kärlek är något vi alla vet om. Dessa citat av kärlek visar de saker du behöver veta och se. Utan kärlek finns inget liv.


Jag hoppas att du kommer att dela sjuka med de du älskar. Det ska inte särskilt mycket till för att vända om ens liv helt.

Kinesiskt ordspråk När det gäller kärlek är tillfällena oändligt många och vi är alla begåvade. Astrid Lindgren-citat vi aldrig glömmer. Ge barnen kärlek , mera kärlek och ännu mera kärlek , så kommer folkvettet av sig själv.


Hitta kloka ordspråk om livet. Det är bättre att leva ett år som ett lejon än hundra som en gasell. Alla människor är skyldiga till den godhet som de aldrig gjorde. Mycket få människor lever i dag – de flesta gör sig redo för att kunna leva imorgon.


Livet är som en tragedi för alla de som känner men som en komedi för alla de.

Citat om kärlek och mod. Det kan vara en konst att se vardagens alla små guldkorn, men kanske är det just den konsten som är nyckeln till lycka… Här delar jag med mig av kloka , tänkvärda och roliga citat som jag stött på genom åren. Ett bra exempel på detta är den berömda vetenskapsmannen Albert Einstein.


Försök att använda kloka or de som är enkla men djupa, de som ger inre lugn och balans. Kloka citat är citat som ska lära oss något. Sammanfattningsvis vet vi att det finns många andra buddhistiska ordspråk som också hade platsat på denna lista. Du kanske till och med har egna favoriter, men det finns ett specifikt mål med de vi samlat här. Alla morgondagens blommor gömmer sig i frön som sås idag.


Här visas de senaste dagarna av dagens citat. En människa som lever i stor kärlek eller i sann vänskap, går inte miste om något, men den som är ensam, går miste om allt. Bara den som med kärlek stiger ut ur jagets cirkel till ett Du, finner dörren till andras hemlighet. Här kan du hitta ordspråk både med tema på kärlek och bröllop. Du kan hitta både latinska och svenska, även roliga och kända sådana.


Det kommer även finnas möjlighet att hitta citat. En sann vän är en sällsynt fågel. För fler ordspråk och citat gå in på ordsprak.


Här får du länkar som vi hoppas kan vara till glädje för dig som är intresserad av ordspråk och citat i ämnet: Nalle Puh. När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på.

Inspirerande citat och kloka ord. Här har vi samlat några kloka citat som ger kraft och vägledning i vardagen. Välkommen att låta dig inspireras. Från liv till kärlek och allt däremellan.


Vänligen läs vårt urval av de bästa citat här. Det bästa i livet är trots allt kärlek , så det är inte konstigt att de bästa citaten handlar om just det ämnet. De bästa citaten är ofta också de som resonerar med dig mest. Och det finns många kinesiska ordspråk som lyfter fram den förmåga vi alla har att forma vårt eget öde.


Här är ordspråk om ämnet: ”Du kan inte förhindra att sorgens fåglar passerar över ditt huvu men du kan hindra dem från att bo i ditt hår. Berg är en metafor som finns i många kinesiska ordspråk. Etiopiskt ordspråk ) Hellre tiggare i en stuga full av böcker än kung utan lust att läsa. Den som efterlämnar en son dör inte. Arabiskt ordspråk ) De som har tillräckligt med mat har få barn.


Italien) När en far berömmer sin son, lovprisar han sig själv. Kina) Döttrar är ömtåligt gods. Det är i böcker som kloka män söker tröst i livets strid. Victor Hugo En bok är som en trädgård som kan bäras i fickan.


W Somerset Maugham ”Flitigt läsa gör dig klok , därför läs varenda bok. Ordspråk - Maltesiska ordspråk Äktenskap utan kärlek får bittra konsekvenser och sorg. Kloka ord eller citat genom ett litet skratt skicka iväg ett ordspråk som någon annan har myntat.


Roliga ordspråk och citat Ordspråk och citat lockar ofta till skratt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg