onsdag 21 november 2018

Prata med främlingar

Hitta en partner snabbt här. Vi förhandlar så att du slipper. Slumpmässig online chatt med främlingar. Börja skaffa gratis nya vänner genom att chatta med främlingar – anonymt och utan registrering.


Att prata med främlingar är ett intellektuellt äventyr genom den mänskliga naturens mörka vrår.

Med okända och ökända exempel beskriver Malcolm Gladwell vad som händer när vi träffar människor vi inte känner. Varför blir det så ofta fel? Med exempel ur okända och ökända rättsfall beskriver Malcolm Gladwell vad som händer när vi träffar människor vi inte känner. När du prata med främlingar på nätet, bara att kunna kommunicera via textmeddelanden kan få lite tråkig. Inte bara det, men vi som människor tenderar att vara visuella varelser - Om vi faktiskt kan se något det gör upplevelsen mycket mer meningsfull än om vi skulle rent föreställa sig allt i våra sinnen.


Pris: 1kr - Spara ! Skickas inom 1-vardagar.

Kanske får du lära dig mer om bilar (som är den andra personens intresse) eller så kommer du att lära någon vad höstens trender är och hur man bäst klär sig en kylig dag! Den kanadensiske forskaren John Helliwell bekräftar att vi känner oss befriade när vi pratar med främlingar. Det höjer till och med våra lyckonivåer. Chatta gratis med främlingar från Sverige och lär känna nya vänner - här finns både tjejer och killar. Tjänsten är gratis, anonym och helt på svenska.


Att chatta är helt anonymt, men det finns inget som hindrar dig från att dela med dig av personlig information. Här kan du träffa personer du aldrig annars skulle ha mött. En vän för livet, en flört eller en nätkompis är bara ett klick bort.


Bli medlem – om du vill. Du har säkert växt upp med varningen: prata inte med främlingar. Kanske har du själv använt den när du har pratat med ditt barn. Men för ett litet barn är uttrycket svårt att förstå. Det finns bättre sätt att skydda det mot övergrepp.


Vi vill alla skydda våra barn mot våld och andra övergrepp. I detta prank så låtsas jag prata med folk och istället pratar jag i telefon med Peter eller Robert.

Väldigt stelt blir det iaf! Prata med främlingar så ofta du kan. Efter lite övning kommer du bli lika självsäker som Bruce Springsteen på Ullevi. Och ju fler du pratar med , desto roligare kommer du att ha.


Jag kommer ifrån ett land där man är väldigt social, även med de man inte känner. Till exempel pratar man alltid med personen man sitter bredvid på. För enligt en undersökning kan det faktiskt göra oss lyckliga att prata med främlingar och att många av oss är mindre sociala än vad vi mår bra av.


För faktum är att ju mer vi stänger in oss och skärmar av oss från omvärlden, desto olyckligare blir vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg