måndag 26 november 2018

Karin brunk holmqvist

Karin brunk holmqvist

Shoppa varumärket till kampanjpris idag! Aktuella kampanjer Hemelektronik! Karin Brunk Holmqvists romaner från Österlen har gjort henne till en av Sveriges mest lästa och uppskattade författare. Med humor och mycket hjärta får vi möta hennes vardagshjältar som inser att det aldrig är för sent att förändra livet. Det är lätt att känna igen Karins värme, humor och allvar från hennes romaner, och inte minst kärleken till Österlen och närheten till verkligheten.


Just det som fått ge namn åt den första dikten. Vid sidan av sina romaner har hon under många år skrivit dikter om Österlen. Karin gör endast framträdanden under månaderna mars, april, september och oktober. Mina texter fick förstås både negativ och positiv kritik, men jag började lita på att jag faktiskt kunde skriva. Jag hade skickat noveller och annat till tidningar tidigare, men alltid under pseudonym.


Skickas inom 2-vardagar. Boken har st läsarrecensioner. Karin är Författare och sitter i två bolagsstyrelser. Exlibris-AB, omsättning 8tkr, vinst 7tkr. Holmqvist Mek Verkstad AB, omsättning 2tkr, vinst 1tkr.


Se om Karin finns på LinkedIn. Hon har givit ut tolv romaner som sålts i miljoner exemplar bara i Sverige. Debuten skedde med diktverket Nära verkligheten.


Romandebuterade gjorde hon med Potensgivarna. Fraktfritt över 1kr Alltid bra. Fadern är väldigt sträng men en dag då Erna träffar en man lyckas hon frigöra sig och skapa början till ett eget liv. Det stilla livet i Hammenhög hotas och inte bara av Edmunds upptåg.


Karin brunk holmqvist

Ungkarlen Jens samlar mod för att våga närma sig den väna Lovisa och skvallret går om hemska upptäckter i Ljungs gamla hus. Hennes humoristiska och hoppingivande historier har sålt i över en miljon exemplar och legat stadigt bland Sveriges mest utlånade. Med sin personliga stil fokuserar hon på den äldre generationen i ett samhälle i förändring. Nostalgi, tankesätt från en svunnen tid samt en lugn, godmodig humor står i centrum. Hon har gett ut över tio böcker, samt diktsamlingar och noveller.


Nu har hon hunnit landa och sätter ny kurs tillsammans med Bokfabriken. Hennes bostad är belägen i Tomelillabygdens församling. Mintgrodornas återkomst är en underhållande samling krönikor där hon generöst delar med sig av sina funderingar kring våndan av att åka hiss, barns klarsynta sanningar, alla knepiga elektroniska apparater som invaderar våra hem och dessa eviga Ikea-vandringar.


Karin brunk holmqvist

En favorit när det kommer till att måla är att måla med olja, eller oljefärger. Det är en teknik som kan göras på lite olika sätt. Sidtransparens Visa mer. Klicka för att se mer av kartan. Så skrev en tidning om Karins böcker, några av Sveriges mest lästa.


Ingen har skildrat Österlen som hon. Kanske för att hon precis som sina romanfigurer lätt råkar ut för dråpligheter i vardagen. Den populära Tomelillaförfattaren ska fotograferas och intervjuas av ett danskt magasin. Något som står mig extra nära är kvinnas kropp och alla dess olika vackra former, vilket jag gärna visar i det jag skapar.


Alla verk är namngivna i personliga tankar om tavlan, men älskar att höra vad andra får för känslor utav tavlorna. Nu kommer hon med sin första bok på Vilja förlag. Det är novellen Midsommar som nu finns tillgänglig i lättläst format, omarbetad av Tomas Dömstedt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg