onsdag 25 juli 2018

Singelliv josefine

Bor i Stockholm och jobbar med sociala medier. Gillar fart och kickar, är alltid på språng. Har haft idéer på uppfinningar som hon tycker borde finnas.


Gustav bjuder över granntjejen på vin. Alla är ju ändå otrogna. Singelliv är en realityserie om singlar och deras vardag i sökandet efter kärleken.


Maria bestiger ett berg och berättar om ett fruktansvärt övergrepp. Sofie Lövström är år gammal och kommer ursprungligen från Sandviken men bor nu i Stockholm. I programmet Singelliv berättar hon varför hon är singel och varför det är så svårt att träffa en kille idag. Singelliv ” följer sex svenska singlar, som filmar sig själva dygnet runt.


Singelliv josefine

Programmet har premiär mars på TVPlay. I Singelliv får du följa unga singlar på vift i dejtingdjungeln. Senaste från Singelliv.


Jakten på kärlek utspelar sig på klubbar, caféer och i ett och annat sovrum. Se Singelliv Säsong Avsnitt 8. På C More streamar du utan reklam via tv, dator eller app. Prova veckor gratis - utan bindningstid! Singelliv Realityserien följer på näravstånd hur svenska singlar i 20- och 30-årsåldern letar efter kärlek på klubbar och kaféer och - till slut - i sovrum.


Singelliv josefine

Huvudpersonerna - homosexuella, heterosexuella, stockholmare och småstadsinvånare - avslöjar sitt singellivs soliga och mörka sidor. Hitta kärleken Singelliv Vänner och relationer Problematiskt, skamfullt och avvikande. Så ser samhället på ensamhet, visar forskning, som samtidigt belyser vår strävan efter gemenskap. Josefine i Singelliv har kanske fått klamydia!


Josefine är förtjust i en kille som hon bjuder ut. Dennis är väldigt trött på att vara själv. Josefine går på lunch med ett ex, och känslorna bubblar upp till ytan.


Singelliv josefine

Serien följer unga singlar i dejtingdjungeln. Bara en vänner eller vänner med FÖRMÅN? Josefine Caarle och Kristian Täljeblad pratar ut om sin relationsstatus i nya avsnittet av Singelliv ! Jenny skriver om 30-åriga Josefine (bra namn för övrigt) som är lever singelliv i Stockholm. Amanda har en dejt i Stockholm.


Hon är självsäker, smart och rolig, men också sårbar efter det förhållande hon haft tre år tidigare. Josefin Johnsson I den här podcasten får du höra den brutala sanningen och ja, det kan bli ett slag under bältet eller två. Jag tar med er på en resa som sent kommer att ta slut och som ni aldrig kommer att glömma! Den stora svenska bloggkatalogen Bloggportalen.


Presentationer av tusentals bloggar, indelade efter ämnen, med. Laura är uppvuxen både i Sverige och New York. Nu är hon trettio och lever ett hektiskt singelliv i Stockholm.


Vid ett besök i New York tvingas hon ta ställning till sin judiska familjs krav på att slå sig till ro och hitta en lämplig make.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg