onsdag 25 juli 2018

Chinsstång jula

Välj bland olika smaker. Se aktuella bonusprodukter här. Stort utbud av träningstillbehör. Köp enkelt online på Gymgrossisten! I vår webbshop hittar du alltid något som passer.


På Jula siktar vi högre.

Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva. Vi erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Sidan uppdateras kontinuerligt när det kommer ut nya produkter på marknaden. Vad är en chinsstång ? För det första så kan en chinsstång kallas flera olika saker.


Det finns flera olika sorters chinsstänger. Hos oss hittar du ett stort utbud av olika stänger så att du ska kunna hitta en chinsstång som passar just dig! Välkommen till vår avdelning med utrustning för sport och träning.

Här har vi samlat sådant som har med träning och motion att göra och som underlättar när. Finns med rak eller böjd stång och som multistång med flera olika grepp. Chinsstång för fast montering i dörrkarm eller vägg.


Tänk på att välja en modell som är anpassad för din vikt och med rätt längd så att den passar. Det är viktigt att säkra chinstången ordentligt i väggen eller karmen. Pro Chinning Bar är en chinsstång som erbjuder ett flertal greppmöjligheter.


Fäst mot väggen eller taket och få grym överkroppsträning i hemmet! Utmärkt för effektiv överkroppsträning. Hållbar konstruktion i stål. Gummivaddering i vardera ände för komfortabelt grepp.


I lager, snabb leverans! Multifunktionellt träningsredskap. Passar alla standarddörrar. Flera greppmöjligheter. Vi har snabb och säker leverans.


Där får du rygg, biceps och med lite god vilja bra träning till magen också. Bänkar att göra dips mellan. Kettlebell(s), eller nåt slags substitut?

Chinstång som du enkelt kan fästa till väggen är optimal för flera övningar. Dörrtrapets SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Vi ville bygga en konstruktion som var stadig, men som inte gjorde hål i varken tak eller väggar. Konstruktionen på hemmagymet utgår från en klassisk gungställning och är monterad på plats inne i rummet.


En chinsstång och möjlighet att hänga upp junglegym och gummiband stod också på kravlistan. Kompletteras med viktpaket eller kg. Chin Up Bar från Casall ger din överkropp en ordentlig utmaning, perfekt träningsredskap för funktionella övningar. Med ett maghjul kan du maxa din kroppsviktsträning och med träningsstänger som exempelvis ett chinsräcke eller en chinsstång kan du använda den egna kroppen som motvikt på ett ännu mer kraftfullt sätt.


Chins är ett måste i din kroppsvikträning eftersom de aktiverar en stor del av alla muskler i överkroppen. Handla enkelt träningsutrustning såsom hantlar, vikter, gummiban skivstänger och kettlebells online. Fri frakt till butik - 3dagar öppet köp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg