torsdag 19 juli 2018

Borstahusen pumphuset

Pumphuset är ett levande kulturhus. Förrätt 125:-Kall fisktallrik, sorters sill, gubbröra och gravad lax. Veckans husman 135:-Ändras dagligen. Borstahusens Konstförening.


Du väljer nybryggt kaffe eller champagne i baren, sillamacka eller hummer i restaurangen eller varför inte en egen favoritmeny eller. Gör så här för att boka bord online 1.

Välj lunch eller middag 2. Ange antal personer 3. Skånes första och hittills enda 5-stjärniga anläggning. Något vi är väldigt stolta över. Reviews Such a lovely place, with a calm and welcoming atmosphere,. Bestämmer oss för ”veckans husman” (135kr) = Boeuf bourguignon med creme fraiche och potatis samt ”veckans fisk” (135kr).


Slå dig ned på den stora uteserveringen överblickande hamnen eller inomhus i en matsal som bjuder på en nästintill lika vacker utsikt. Här, precis vid havet, ligger de karaktäristiska gatuhusen – många av dem omsorgsfullt renoverade. Precis som förr i världen, samlas man vid pumpen.

Här serveras det bästa från havet med en fantastisk utsikt över. I vår restaurang, Erikstorps Kungsgår vill vi erbjuda en enkel produkt som är lätt att ta till sig. Närproducerat, ekologiskt och i tiden.


Konsthallen och Muséet Tisdag - söndag 11. Kärlek till alla mina kolleger som har varit med på alla galna idéer, det har varit en ära att få kriga vid er sida, ingen nämnd ingen glömd. Verksamhet utgår sedan 1. Vi tillverkar allt med hjärta och vi brinner för gemenskap.


Sveriges vackraste golfbanor eller vandra längs. Hos oss hittar du öl bryggd på humle, malt, jäst och vatten – och givetvis den viktigaste ingrediensen av alla, gemenskap! Havskräftsoppa halstrad havskräfta råstekt blomkål, röd harsyra och dill.


I höst kommer det att talas om allt från ”Fina och fula känslor” till att ”Skratt är inget man skojar bort! Transsibiriska Järnvägen men också ta del av ”Assyriska kvinnors jämställdhetskamp”. Vi är ett företeg fullt av resurser. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Luleå men vi betjänar kunder över hela Sverige.


Här bor du mitt i naturen i ett lugnt och skönt område, men ändå precis vid stan. Du har närhet till allt du behöver i vardagen, förskola, skola och kollektivtrafik har du i området. Landskrona city och motorvägen ligger bara ett stenkast bort.


Vi hoppas att förgylla ert besök med glädje och värme. Vi har ett brett sortiment av fisk och skaldjur.

Vi på sund-sill lägger in all sill själva ,givetvis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg