onsdag 18 juli 2018

Boxningshandskar

På Gymgrossisten hittar du ett brett utbud av kampsportsutrustning online. Här hittar du kampanjprodukterna! Expert på kampsport, kosttillskott och träning.


Handla prisvärda träningsprodukter online. Köp kampsport, kosttillskott och träningsutrustning. Boxningshandskar för Boxning, Thaiboxning, Kickboxning, MMA m.

Många fighters har använt dem genom ren, både i landslaget såväl som under OS och på klubbmästerskapsnivå. Köp boxningshandskar för nybörjare, erfarna och professionella hos Nippon Sport. Vi erbjuder Sveriges största urval av boxningshandskar från kända märken som Greenhill, Fairtex, Venum och givetvis vårt eget märke Nippon Sport. Handskar för nybörjaren, den professionella, barn och vuxna. Vi har boxningshandskar i olika modeller och storlekar från flera kända varumärken som t. Fighter och Everlast samt boxningshandskar från vårt eget omtyckta varumärke.


Vi har även handskar till andra typer av kampsporter förutom boxning. Hos oss hittar du också annan boxningsutrustning som lindor, säckar och mittsar.

Om du vill köpa boxningshandskar så har du kommit helt rätt. I denna kategori finner du säckhandskar. Säckhandskar är anpassade för mits och säckträning.


Produkter med handledsremmar som ger din hand mer stöd. Dock kan ett par bra boxningshandskar vara pricken över i:et, och det som gör att du väljer att fortsätta med sporten. Kanske är du till och med lite vidskeplig och vill ha en viss färg på handskarna för att du ska vinna. Vikten av att ha bra boxningshandskar kan jämföras med andra sporter. Leverans 1-vardagar på alla lagervaror.


Sporttemas stora utbud av boxningshandskar ger dig möjligheten att träna allt från MMA och kickboxning till thaiboxning och andra kampsporter. Mycket bra professionella boxningshandskar med snörning av högsta kvalitet, Venum Giant 2. Linares edition skyddar bra och känns smidiga. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Vi har ett stort utbud av kläder och utrustning för sporter som fotboll, hockey, golf och innebandy! Det man ska tänka på är att inte bara leta efter billiga boxningshandskar utan satsa några kronor extra så man får bra kvalité. Billiga boxningshandskar är ofta gjorda av konstläder eller annat syntetiskt material och går sönder relativt snabbt om du använder dem ofta. De skyddar mot skador på fingrar och handleder och är därmed det viktigaste verktyget för boxning och boxningsträning.


Bra boxningshandskar minskar även risken för knogar att skada din sparring partner i ansiktet eller ge rivsår, så kallade cuts.

Passar till sparring och träning med säck och slagkuddar. Med sin nya teknologi har Everlast utvecklat Pro Style Gloves i syntetiskt skinn som är mycket slitstarkt. Vi har ett brett utbud av redskap såsom hantlar, vikter, viktskivor, gummiband med olika motstån skivstänger och kettlebells som du enkelt handlar online.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg