torsdag 26 juli 2018

Nytorget 6 meny

COM EN DEL AV BOCKHOLMENGRUPPEN. Lunchen serveras mellan 11. I dagens ingår det vissa pizzor, kebab m. Vi serverar god och vällagad mat från tidig morgon till sen kväll.


Här ville vi skapa en varm kvarterskrog med skön lantkökskänsla, bortom livets svåra stunder. En plats där du alltid är välkommen att äta och dricka gott, från morgon till kväll.

Här serveras frukost, lunch, middag, brunch - ja, till och med nattmatsedel. Restaurangen drivs av Boqueria-gänget. Det hela är varmt, vänligt, prisvärt och allmänt franskt – från de plockiga smårätterna anspråkslöst presenterade under rubriken ”Assietter, fat och burkar” till den extravaganta tonfiskburgaren med krabb- och hummermajonnäs.


En varm kvarterskrog med skön lantkökskänsla. På menyn hittar du toner från det klassiska köket, modern husman blandat med södra europas enkla sätt att äta. Nu gör de sitt bästa för att fylla tomrummet efter den omtyckte kvarterskrogen.


Alla kan ju inte gå till Urban deli. Bolaget har 2anställda, snittlönen har minskat 0.

Verksamhetsbeskrivningen för. Tisdag : Spaghetti bolognese med bakad tomat och vitkålssallad. Vi har precis byggt klart vår hemsida och kommer att presentera mer information med tiden. Snabbknapp till lunchmenyn. Nytorget ökade sin omsättning med 3. Här kan man äta och dricka både till frukost, lunch och middag.


På lunchmenyn återfinns många favoriter från det breda europeiska köket och dagens lunch kostar strax över 100-lappen. En ombonad kvarterskrog med en skön, okomplicerad lantkökskänsla och stor variation på menyn. Det klassiska köket varvas med utsökt modern husmanskost. Krogens rotisserie sätter extra stämning och ger oss frusna nordbor lite extra värme. Vi bjuds på flera smakprov från rotisseriet och får ett litet glas smakrik öl till maten.


Connect I hjärtat av Stockholms mest mytomspunna krogdistrikt väntar en varm kvarterskrog med härlig lantkökskänsla bortom livets svåra stunder. Onlinepizza är nu foodora! Vår meny har toner från det klassiska köket, modern husman och den igenkännande känslan från södra Europas enkla sätt att äta. Old school ska det va ! Populär och prisvärd restaurang i hjärtat av Östermalm i Stockholm.


Vi har öppet för frukost, lunch, brunch, middag och bar sju dagar i veckan!

Reviews I had the Röding and it was a really. Jättegod meny , alltid svårt att välja och en mysig inredning med både en restaurangdel och en bar. Inget på menyn kostar över 2kronor. Rotisseriekycklingen är min favorit, men menyn är ganska rullande. Det är en plats där alla människor och hundar är välkomna att äta och dricka gott, från morgon till kväll.


Meny Dryck Köp presentkort här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg