onsdag 4 juli 2018

Bokhandel stockholm

Köp dina böcker hos Bokus - Nya erbjudanden varje vecka! Vi förhandlar så att du slipper. Vi är så glada över du besöker oss och ber om råd kring fantastiska böcker och givetvis lika glada för att du köper dina böcker hos oss. Men vet du att det även går att stötta vår anrika bokhandel genom att donera några kronor, oavsett om du har böcker så det räcker eller om du aldrig kan få nog.


Hos oss hittar du Stockholms största sortiment av aktuella böcker på både svenska och engelska.

NK Bokhandel erbjuder ett välsorterat utbud av såväl klassiska som nyligen utgivna verk samt cd- och vinylskivor. NK Bokhandel håller även återkommande författarträffar och signeringar med aktuella författare. Mer detaljerad information hittar du under Evenemang. Modern bokhandel med lång historia.


Välkommen till NK Bokhandel. Från ett skåp i en sakristia till egen lokal i två etage. Det är fortfarande jesuitorden som garanterar överlevnaden.

En klokare och roligare bokhandel. Vi har också ett stort engelskt sortiment. Vi säljer ett personligt urval av riktigt bra böcker, från klassiker till samtida storsäljare. Science Fiction Bokhandeln säljer böcker, dv tecknade serier, spel och skojiga prylar med anknytning till science fiction, fantasy och skräck. Vår lokala prägel är stark och sortimentet kan skilja mellan butikerna.


Vi arbetar under profilen ”Hela familjens bokhandel ”. De lokala företagen kan vi serva med ett bra utbud av kontors- och pappersvaror. Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen. Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst.


Här presenterar vi de populäraste böckerna i bokhandeln just nu. Välj kategori nedan och klicka för att läsa mer. Tanken från ägarna var från början att skapa en bokhandel de själva skulle vilja besöka ofta, en butik som skulle vara gemytlig, alltid ha ett ord över till alla och givetvis ha riktigt låga priser. Hitta och få information om bokhandel i Stockholm och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning.


Jättestor bokhandel mitt i Gamla stan fylld med fantasy, sci-fi, serier och manga, film, rollspel, massa pynt och accessoarer (Twin Peaks-patches eller Harry Potter-koppar t.ex.).

Superkunnig personal och mängder av event eller signeringar. Köp billiga böcker om Stockholm i Adlibris Bokhandel. Bakom Gamla stans bokhandel står förlaget Volante. För dig som älskar böcker! Butiken ligger på Västerlånggatan i Gamla Stan i Stockholm.


Enklast tar du dig dit genom att åka till T-bana Gamla Stan. Vid stationen följer du skyltarna mot Gamla Stan. Vid utgången (rakt fram) börjar Schönfeldts Gränd. Följ den tills den slutar vid Stora Nygatan, ta till höger där och gå tills du når Tyska Brinken. Welcome to an author visit from Alaine Handa , whose fascination with Swedish “fika” made her try loads of recipes for chokladbollar.


Come and sample the Christmas specials , some of her favourites and see her ­collection of the very best varieties in her cookbook In Search of the Best Swedish Chokladbollar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg