onsdag 18 juli 2018

Daftö camping

Daftö camping

Spara upp till på Campingar. Missa inte chansen, boka nu! Strömstad camping stuga – Sök igenom de bästa fastigheterna på Mitula. Välkommen till en femstjärnig camping på Västkusten, km söder om Strömstad. Kommer du med båt kan du lägga till i vår gästhamn.


Här finner du ett brett aktivitetsutbud för både stora och små. Choose a pitch with a sea view or one close to the popular play area. Bra läge nära Kosterhavet, möjlighet till båtplats, närhet till service och personal, stort aktivitetsutbud och sist men inte minst finns kustpärlan Strömstad precis runt hörnet.


Priset delas ut årligen av organisationerna ANWB I Nederländerna och ADAC i Tyskland. Genom att trycka på OK godkänner du att vi lagrar din epostadress i marknadsföringssyfte. Efter en utlandssemester tog vi med oss våra killar och för en camping semester. Vi tog en husvagnsplats för att kunna få el och det var även skönt att kunna ha nära till vatten.


Vi bodde på mittlandet som visade sig vara kanon, nära poolen och service. Från och med i år har vi äntligen en gästhamn med tio platser, som vi kallar camping på havet. Det har varit stor efterfrågan på det, och vi har möjlighet att bygga ut den i framtiden, säger Lena. Hotell en stor investering.


Här kan man verkligen kombinera äventyr med många roliga och spännande upplevelser för att skapa fina minnen tillsammans. Annars fint läge om man ligger på nedre södra sidan av campingen , lite lugnare där. Vill man ha lugn och ro, så kan jag inte rekommendera daftö trots att vi har barn i lämplig ålder för lekandet.


Campingen ligger vackert i en vindskyddad västkustvik, cirka fem kilometer söder om Strömstad. På Dragsö hittar du badet för alla i familjen, sandstrand och klippbad om vart annat. Daftö camping resort, Strömstad. Här krävs inget campingkort för att övernatta. Kan kanske Grebbestads camping vara ett alternativ.


Promenadavstånd till Grebbestad. Njut av naturen och bo bekvämt med bästa tänkbara service när du bokar en 5. Vi erbjuder boende i husvagn, husbil, tält, stuga eller rum - Bli inspirerad och boka din nästa campingsemester på. Sveriges största utbud av camping och stugor.


Free WiFi is available in the reception building. Each has a furnished terrace and a fully equipped. En av de större sakerna vi ser fram emot är invigningen av vårt nya Pirathotell som kommer ske den mars. Utan några som helst förväntningar så entrade vi campingen.


Medsamma vi kom in i receptionen kände man att här är det proffsigt och en camping som satsar för fullt på sina gäster. Här känner ni en tydlig doft av tång, salt och äventyr och det finns mycket att uppleva för både stora och små. Familjelyx med äventyrsland och pooler, men också riktigt somrig lyx med närheten till salta bad och Västkustens vackra natur.


Daftö camping

Passar för: Barnfamiljer och andra som vill ha aktiviteter att välja på. Här doftar det av tång och hav, saltstänkta klippor, nygrillad fisk, musselstränder och tallskog, året om. Till vår camping på västkusten är du alltid välkommen när du behöver en paus, på sommaren såväl som året runt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg