tisdag 17 juli 2018

Gardiner vardagsrum ikea

Skapa stämning med nya gardiner. Kolla in det stora sortimentet på Ellos. Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning. Möbler, belysning och gardiner. Stort utbud av textilier.

Generösa fraktvillkor – Trygga och enkla köp – Roligt! Vi erbjuder ett utbud av olika stilar som du kan välja bland: sammetsgardiner, grå gardiner , linne gardiner och mörkläggningsgardiner. Så oavsett om du inreder ditt sovrum, vardagsrum eller barnens rum så har vi helt säkert något som passar dina behov. Ja till avskildhet och nej till ljusreflexer på din skärm – här kan gardinerna göra stor skillnad.


Det handlar om att välja en lösning som fungerar för dig. Mörkläggande rullgardiner eller skira gardiner , en hörngardinslösning eller en enkel panelgardin – hos oss hittar du dem i massor av olika färger och stilar. På IKEA hittar du allt du behöver till ditt vardagsrum.

Inspireras av sköna soffor och fåtöljer, snygg förvaring, smart belysning och lampor. Få tips och idéer till hur du kan få precis det vardagsrum som passar dig, din stil och dina behov allra bäst. Vi hjälper dig att skapa rum för livet!


Linne ger tyget en naturlig, oregelbunden yta som känns fast. Välkommen till vårt bildgalleri för vardagsrum där du hittar en uppsjö av vardagsrumsmöbler i olika stilar och storlekar – till överkomliga priser. När du ska göra om lite, eller börja inreda ditt vardagsrum är det alltid bra att hämta inspiration för vardagsrum.


Ta en närmare titt och hitta det bästa vardagsrummet för dig. Där dina gardiner kan hänga. Bakom varje gardin finns en gardinstång eller en gardinskena.


Den, och hur du sätter upp den, är väldigt viktigt för att slutresultatet ska bli bra. Du kan välja en av våra gardinstänger där stången är en del av gardinlösningen. Våra panelgardiner kan fungera på många olika sätt: som rumsavdelare, dekorativa textilier, ”garderobsdörrar” och förstås som gardiner i fönstren! Använd skenor med flera spår om du vill växla mellan skira eller mörkläggande gardiner under olika tider på dygnet. Din webbläsare har inte JavaScript aktiverat.


För att kunna använda Mios hemsida behöver du aktivera JavaScript.

Vi har bland annat ett stort urval av persienner, plisségardiner och rullgardiner som är klara för upphängning. Du kan även sy och sätta upp gardinerna själv och vi kan hjälpa dig hitta rätt gardinstänger, tyg och tillbehör. Köp gardiner online redan idag eller besök oss i butik.


En skön temperatur i vardagsrummet är viktigt och det kan dina gardiner hjälpa till med. På vintern är det bra att använda tjockare gardiner som isolerar, särskilt om du bor i ett äldre hus med fönster som inte är helt täta. På sommaren ger tunna och skira gardiner en ljus och fräsch känsla och släpper in ljuset. Lite textil kan göra stor skillnad i ett rum.


Anna Lundbla som är inredare på IKEA , har skapat tre olika stilar med textil för ett vanligt vardagsrum. Först ut var den glamourösa stilen. Och här kommer den japanska! Den japanska stilen bygger på raka linjer, en monokrom färgskala och kontraster i svart och vitt. Vad man väljer för material och färg på gardiner är en personlig smaksak!


Men att hänga gardiner så att de får rummet att se större och högre ut funkar för alla hem. Det finns även många som hänger sina gardiner totalt fel, så att det ser ut som ett par för korta byxor, vilket inte är ett dugg snyggt! Sovrummet är det perfekta rummet för dubbla gardinpar. Häng upp ett par ljusa gardiner i ett tunnare material för ett mjukt, romantiskt ljusinsläpp. Förutom den praktiska delen för att stänga ute oönskat ljus, bidrar gardinerna också till att göra vardagsrummet till en mysig och trevlig att befinna sig på.


Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för vardagsrum gardiner. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från tusentals vanliga svenska hem. Klassiska gardiner i olika mönster som passar bra med olika dekorationer. Lägg till en mjuk touch i ditt hem med våra mjuka tyger för gardiner. Letar du efter nya gardiner till vardagsrummet , sovrummet eller kanske till köket?


Oavsett om du vill mörklägga rummet eller få in så mycket ljus som möjligt har vi gardiner för alla smaker. Gardiner som sätter stilen. Bestäm i vilket rum gardinerna ska hänga i och vilken funktion de ska.


Välj sedan modell, färg och mönster. Handla tryggt på jotex.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg