onsdag 11 juli 2018

Hitta arbetssökande

Platsbanken, rekryteringsträffar, starta eget. Flera sätt att hitta rätt jobb. Cv, brev och intervju – här får du tipsen. Om du är intresserad av att hitta en eller flera personer med funktionsnedsättning som du på ett eller annat sätt vill engagera så kan vi vara till hjälp.


Kanske har du engångsuppdrag eller funktioner och uppgifter där ni behöver personal på lång sikt.

Insatserna kan bestå av vägledning, coachning, praktik, arbetsmarknadsanställning, arbetsträning eller utbildning. Här presenteras arbetssökande medlemmar av Vi Mellan Jobben. I listan nedan visas de senaste först. Klicka på medlemsnamnet för mer information om personen.


Att vara arbetssökande kan innebära en snårig stig av utmaningar. EnRival hjälper dig aktivt med att hitta rätt lösning för just dig. Utifrån dina behov, förutsättningar och önskemål ser vi till att tillsammans med dig ta nästa steg i rätt riktning.


Sök i vår databas med tusentals arbetssökande och hitta rätt personal direkt!

Hur hittar du rätt person för jobbet? Kanske hittar du rätt medarbetare via dina befintliga kontakter och nätverk. Du kan också ta hjälp av Arbetsförmedlingen, de erbjuder kostnadsfria tjänster för att hjälpa dig nyanställa.


Våra specialister hjälper dig gärna när du söker jobb i Europa. Nätverket European Employment Services – Eures – består av specialister på europeisk arbetsmarkna och där ingår vi. På Euresportalen kan du registrera dig som arbetssökande , hitta lediga jobb och få information om att jobba utomlands.


När du söker nytt jobb hjälper vi dig på vägen. Sök ersättning Så här gör du för att söka ersättning från din a-kassa om du blir arbetslös. Mötesplatser för arbetsgivare och arbetssökande på webben. En blogg av Björn Larsen i vilken han följer hur arbetsmarknaden ser ut idag och vilka regler som gäller.


Han vill hjälpa människor att hitta jobb eller att hitta andra möjligheter att hämta inkomster. Låt arbetsgivarna hitta dig. Gör dig synlig så att arbetsgivarna vet att du finns och är tillgänglig för jobb. Skapa en profil här på vår webbplats och matchas mot arbetsgivare som söker just din kompetens. Intresserade arbetsgivare kan ta kontakt med dig direkt.


Vi tror att alla har möjligheter att lyckas.

Men vi tror inte att alla ska stöpas i samma form. Alla lediga jobb blir inte en jobbannons, varken hos Arbetsförmedlingen eller i andra databaser. I dagens webbinar kommer du att få tips på hur du kan hitta de dolda jobben och därmed göra dem synliga!


Det finns a-kassor i Sverige. Här får du förslag på vilka av dem du kan söka medlemskap. Vi är a-kassornas service- och intresseorganisation. Tillsammans arbetar vi för att miljoner medlemmar i a-kassor ska få rimliga försäkringsvillkor och. Bemanningsbolag i Sverige.


Vi har sammanställt en lista över dom flesta bemanningsbolag i Sverige. Detta för bemanningsbolag ofta har lediga jobb och söker personal. Hitta dit nästa jobb eller din nya medarbetare.


Många rekryteringslösningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg