fredag 27 juli 2018

Irland resmål

Fantastisk semester till bra pris. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Hitta billigaste resan här. Koppla av på semestern.


Njut av mat och dryck.

Ta reda på vilka resmål som är bäst i Irland enligt miljontals riktiga resenärer. Inte bara här, utan mest över allt på Irland umgås befolkningen gärna om kvällarna på pubar med skummande Guinness och medryckande, levande musik. Friluftsliv på Irland. Uppskattar du orörd natur och hänförande miljöer är Irland därför ett perfekt resmål. Boka en resa till Irland med Apollo.


Se alla våra resmål där, och välj en ort som passar just dig. Ett besök på det renoverade och återskapade work houset i Portumna är en djupdykning i landets historia och en bakgrund till Irlands utveckling fram till i dag. Precis bakom slottet i Athlone ligger Irlands äldsta – och enligt många stammisar mest älskade – pub: Sean’s bar.

Irland och Nordirland är en ö och sitter ihop, och ligger på samma breddgrad som Hamburg i Tyskland. I nord ligger Skottland och i sydost St George kanalen. Irland ligger irländska sjön, i syd ligger Keltiska sjön och i väst norra Atlanten. Ta en ridtur i Connemara och njut av naturen från sadeln. Vandring: Ta dig till det natursköna och lugna Connemara där du kan njuta av Irlands böljande gröna kullar eller vandra längs med den dramatiska kustlinjen.


De är även kända för sina pubar och ölen Guiness som tillverkas där. Irland är känt som ”den gröna ön” tack vare sin fantastiska natur. Det mäktiga Kylemore Abbey i Connemara nationalpark är ett av Irlands mest besökta turistmål.


Heligt berg utanför Westport som irländare bör gå upp för en gång i livet. Det började våren 4när Sankt Patrick, sedemera öns skyddshelgon, gick upp för berget för att under dagar och nätter be böner för Irlands folk. Hos oss finns allt från charterresor till kortare cityresor. Den gröna ön Irland bjuder på ett dramatiskt landskap, rik historia och en huvudstad som myllrar av sevärdheter och nöjen.


Men Irlands själ sitter inte i dess städer, inte heller i museerna eller monumenten. Det verkliga Irland hittar du helt enkelt bland landets invånare för här har man en lättsam inställning till livet. Irland , som är Europas tredjesstörsta, är uppdelad mellan Nordirlan som tillhör Storbritannien, och Republiken Irland. Vart du än befinner dig möts du av gästvänliga människor som njuter av livet.


Vi har, i år, boenden även i och runt om de omtyckta orterna Limerick, Galway och Cork.

Perfekt för dig som vill resa runt och uppleva det vackra Irland. Klimatet är milt, grått och regnigt. Det finns inget som hindrar lågtrycken från att med full styrka dra in över landet, som är Europas sista utpost mot Atlanten. Ordentliga regnkläder är a och o för en lyckad semester på Irland. Med Poseidon Travel kan ni åka på semester på Irland med egen kanalbåt.


Välkommen att kontakta oss redan idag! Flyg med SAS till Irland. Drick en stor stark i Dublin, ge dig ut på en ridtur i Connemara, paddla kajak runt Cork och promenera längs strandpromenaden i Galway. Irlands huvudstad Dublin är trots sin ringa storlek en global stad och ett mycket populärt resmål.


Med en långtgående historia från vikingatiden och sin moderna kultur är Dublin ett toppklassat centrum för utbildning, konst, ekonomi och industri. Sevärdheter Besök ett slott, utforska stadens historia eller provsmaka de lokala ölsorterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg