måndag 30 juli 2018

Dikt till min älskade mamma

Mama är läsarnas mammagrupp de luxe, självklara mötesplatsen för alla fantastiska mammor. Just nu ingår: Eucerin-kit värde 745kr! Beställ smidigt online. Maskeradkläder, festartiklar och skämtprylar.


Stort utbu Bra Priser.

Rolig kalasdukning, häftiga maskeraddräkter och fantastiska festtillbehör. Här är några dikter som kan passa till alla fina mammor. En dikt till mamma på morsdag. Textförslag till mors kort. Gratulera mor, mamma , mormor eller farmor på födelsedagen och på morsdagen med fina dikter.


Fina ord att säga till mamma. Mors dag hälsningar, en hälsning till mamma på mors dag, dikter till mor, morsdagsverser, mors dags poesi, grattis dikt till mamma. Jag letar efter en dikt till min mamma.

Mamma , min allra underbaraste vän när får jag se dig igen. Vi bor så långt ifrån varann att ses vardag vi inte kan. Klicka här för att läsa hela dikten Mamma min underbara vän – dikt till Morsdag. En mor finns med från början som källan till ditt liv. Med kärleksfulla blickar hon följer varje kliv.


Sen livets första måltid har hon bjudit dig att smaka. Då ställde min mamma upp och vabbade med honom i nästan veckor. Snart ska hon ha honom i en vecka då jag och min sambo ska åka till Grekland och få lite egentid med varandra. Känslan av att få känna din hud mot min när du får mat är otrolig.


Vad du är vacker mitt barn. Det är ännu ofattbart att jag har fått dig. Kunde inte skrivit det bättre själv! Min kärlek till dig är så himla stor. Hälsning 6: Tack för hjälpen!


Jag vill aldrig skilja mig ifrån dig du min kära vän du har fått mig på fötterna igen. Du har gjort mitt liv mycket bättre än för. Jag älskar dig jättemycket jag skulle kunna ge dig en hel blomsteraffär.

Du är världens bästa flickvän som jag har. Men jag ville med den hedra min egen älskade mamma som alltid finns i mitt hjärta. Och självklart en bild på rosa pioner, hennes älsklingsblomma.


Vi har haft en skön och härlig familjemiddag hemma hos oss. Hildegun, min älskade mamma , det finns ingen som du. Hon satt vid min sida då mina små kom till världen. Hon tog hand om oss alla från första stund som egen familj.


Den första gången jag fick se mina barn, då hade hon Emil i famnen, och Joel låg i pappans trygga armar. Då hade de inte ens fått sina namn. Och jag rullades iväg till. Till min son på födelsedagen: Till mitt barnbarn en specialskriven dikt av Siv Andersson min älskade son Andreas.


Därför kramar jag kudden och låtsas att det är Dig jag kramar, för att ge mig styrka att möta dagens ljus. Hjärtat, mitt hjärta, min älskade skatt. Du kommer nog att ha det bra hos änglarna och vila för evighet.


Sorgligt att vi får aldrig se dig mer men vi möts nog dig mamma en vacker dag i himmelen när vi dör, vi älskar dig mamma så jättemycket, mycket från vår hjärtan. Eftersom hela min värld har fått en annan nyans av just det andliga, så vill jag gärna dela med mig av detta, till alla er som tittar in i min nya blogg! Jag har ingen vana att blogga men, däremot älskar jag att skriva och skriver både dikter , noveller, låtar, barnböcker m. Något som jag också är intresserad av är att fotografera och då blir det gärna moln, natur och mat.


Jag vet att du kan se mig från din himmel blickar ner mot vattnet ser en ung kvinnas ansikte avspeglas i vågorna jag vet att du vakar över mig som den ängel du nu är jag kan se ditt älskade ansikte framför mig avgudat som bara av ett barn men senare av en ung kvinna minnas hur len din hy var.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg