tisdag 3 juli 2018

Positivt graviditetstest svagt streck

Från kr - Alltid Fri Frakt. Nätets bästa priser på godkända självtester. Handla idag med fri frakt! Fynda bland Exklusiva Varumärken. Drogtest, clamydiatests,m.


En positiv linje – även ett väldigt svagt streck – på graviditetstest innebär att resultatet visar att du är gravid.

Nivåerna av hCG i kroppen ökar under loppet av graviditeten. Om du testar dig tidigt kan dina hCG-nivåer fortfarande vara låga, vilket gör att du ser en svag positiv linje. Vid ett tidigt graviditetstest kan testet i vissa fall inte detektera tillräckligt med hCG för att ge ett positivt resultat.


Det här med att veta om man är gravid eller inte är klurigt ibland…Vi kan idag få svar på huruvida vi är gravida eller inte, så oerhört tidigt. Gravid mor: Sen positiv graviditetstes. Hem Alla artiklar Utvalda artiklar Guide till graviditetstest Guide till graviditetstest.


Ett streck som påvisar en graviditet ska sitta närmare kontrollstrecket och ovanför plasten i testområdet. Ju närmare förväntad menstruationsdag desto säkrare testresultat.

Jag har använt ert graviditetstest och såg ett svagt streck på morgonen, senare på kvällen hade testet torkat och strecket såg starkare ut. Någon som fått ett svagt positivt test och varit gravid? Testade imorse om jag var gravid och fick då ett svagt positivt resultat, jag har absolut inte några känningar efter mens, och normalt så brukar jag få ont just före mensen kommer men jag känner ingenting förutom lite molvärk lite då och då? En graviditetstest fungerar på följande: Kapillärkraft för urinen upp genom testen till det område där strecken ska bildas. Jag kan ana en antydan till streck men inget mer.


Hur svagt streck - OM gravid. Jag tror att jag skulle fått min mens i måndags - men jag VET att jag o min sambo hade dagen INNAN äl, så det är inte omöjligt att det e en bebis på g nu. Min fråga lyder som rubriken?


Tog ett graviditetstest imorse och det visade streck men det var ju ett ganska svagt streck. Min man tittade också på testet och konstaterade att där faktiskt är två streck. Håller tummarna för att det är positivt för dig såklart! Tror det är olika från test till test också och kanske vem som testar.


Stickorna från Billigatester och Testlagret visar alltid svaga streck för mig, trots att dom är negativa. Men stavarna från ClearBlue gör det inte t. RFSUs tester, dom båda blir helt blanka. Har fått världens svagaste streck på testet!


Idag testade jag, några dagar före BIM.

Väntade inte att det skulle visa något men det blev faktiskt ett mycket svagt streck. Fast jag kunde se det, det var inte inbillning. Ett test kan väl inte visa positivt om man inte är gravid? Har hört att det kan bli fel åt andra hållet. Positivt graviditetstest svagt streck.


Normalt sett kan inte ett graviditetstest visa positivt om du inte är gravid eller tar några speciella hormon-mediciner. Svagt streck = är jag gravid? Gjorde ett graviditetstest i morse, det kom fram två streck , men kontrollstrecket var svagare. Då stod det att man skulle göra om det igen efter timmar. Så jag gjorde ett till i morse, det är fortfarande två streck , men kontrollstrecket är fortfarande svagare.


Strecken syns väl men är inte lika starka, men det betyder positivt eller? Giltig utskrift på papper med blå kant. Vad betyder det när testet visar ett svagt streck i testfältet? Ett graviditetstest som visar ett svagt streck när du ska avläsa det, betyder oftast att graviditetstestet är positivt och att du är gravid.


Följande måste dock vara uppfyllt. Så till alla här inne - testa inte för tidigt. Vänta minst till beräknad BIM så att ni inte blir lurade av svaga streck som jag blev.


Känner mig så lurad och bevsiken. Det är myckt bättre att inte få något streck alls än att få ett svagt. Den visade ett väldigt svagt positivt streck och jag vet inte hur jag ska tolka det! Så jag undrar om det finns någon därute som har varit med om det här?


Och om någon vet när jag bör testa igen, när stiger hCG nivån som mest?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg