onsdag 11 juli 2018

Borstahusen restaurang

Vi förhandlar så att du slipper. Det är lika mysigt en skön sommarkväll som en höstdag när stormens vågor slår mot de stora panoramafönstren. Närproducerat, ekologiskt och i tiden. Svårare än så tycker vi inte att det behöver vara.


Vi har specialanpassade menyer för de små. Hos oss är alla välkomna, såväl stor som liten.

Landskrona, Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Landskrona och sök efter kök, pris, plats och så vidare. Vi hoppas att förgylla ert besök med glädje och värme. Du väljer nybryggt kaffe eller champagne i baren, sillamacka eller hummer i restaurangen eller varför inte en egen favoritmeny eller köksmästarens bästa för säsongen i den magnifika avskilda salongen. Pumphusets Restaurang.


Oavsett va får du alltid ett hjärtligt bemötande och en vidunderlig utsikt på köpet. Stället för dej som vill. Fisken som du äter kommer. Här kan gäster under sommarmånaderna juni-augusti njuta av vällagad mat, liveunderhållning och ett havsnära läge i ett.


Skånes första och hittills enda 5-stjärniga anläggning.

Vi använder oss inte av trenduttryck som unik, genuin, eller närodlat, det behöver vi inte. Erikstorp drivs av Ludvig Odeholm och Dion Liljegren. Fler än restauranger. Se betyg, recensioner och bilder. Maten som serveras är närproducera ekologisk och i tiden.


Reviews Summer in Landskrona: never without Hamnkrog! Var snäll att ring direkt till restaurangen. Utöver våra öppettider eller vid inget svar så kan ni nå oss på mail, ni hittar kontaktformulär i menyn, kontakta oss högst upp på sidan så svara vi så fort vi har möjlighet. Restaurangkartan är den nya smarta sajten för dig som söker restauranger i Sverige! Slå dig ned på den stora uteserveringen överblickande hamnen eller inomhus i en matsal som bjuder på en nästintill lika vacker utsikt.


Borstahusen är det bäst stället I Landskrona. Vi serverar fyra olika lunch alternativ på vardagarna och á la carte på eftermiddag samt kväll. Kom in, drick och ät nåt gott och njut av närheten till centrum.


Boka bord eller kom in spontant. Välkommen till Fellini pub och restaurang ! Söker du fin fiskaffär i Landskrona. Vi på sund-sill lägger in all sill själva ,givetvis.


Här, precis vid havet, ligger de karaktäristiska gatuhusen – många av dem omsorgsfullt renoverade. Precis som förr i världen, samlas man vid pumpen.

Bland båtar och soldyrkare erbjuder vi kunskap och kvalitet gällande mat, dryck och givetvis service. Som gäst hos oss kan du alltid se fram emot en tillställning med välsmakande mat. Vår vänliga och trevliga personal står redo att betjäna er.


I köket gör vi vårt bästa för att ni skall få en så bra smakupplevelse som möjligt till er tillställning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg