måndag 23 juli 2018

Nyheter24 otrohet

Så, med andra or om otrohet är din absolut största rädsla i livet bör du hålla extra koll på din partner den 18:e november om hen heter Megan eller Nathan, är en 39-årig stenbock som jobbar inom finanssektorn och har en au pair. I alla fall om en ska tro undersökningarna som Indy1har sammanställt. I undersökningen definierades otrohet som närgående fysisk kontakt, kyssar eller sex. En skillnad mellan könen går också att se i studien.


Nyheter24 otrohet

Nyheterhar tidigare skrivit om Zoe som smsade sin pojkvän och råkade avslöja sina stora hemlighet och personer som berättar varför de vill vara otrogna mot sin partner. Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Så testa att fråga något om otrohet och håll koll på hens händer, om de är framme eller om hen gömmer dem i fickan eller under bordet. Hens ögon när ni pratar om känsliga saker.


Om ni pratar om saker som otrohet och hens plötsligt gör något annorlunda med ögonen så kan det vara ett tecken. Nyheterpratade med Charlotte Sander, som är relationsexpert och samtalsterapeut och driver sajten relationsexperten, om hur man ska hantera otrohet i ett förhållande. Bildkälla: Shutterstock – Det viktigaste och kanske också det svåraste är att våga prata utifrån sig själv och sina känslor, vad som hänt i och med otroheten. Du har kanske varit med om en otrohet , antingen du själv eller din partner? Du kanske inte förstår vad det är som händer när du talar om att du älskar någon som du nyss träffat och då denne bara försvinner?


Om du märker att din partner börjar dra sig undan behöver det inte vara ett tecken på otrohet , men att något i ert förhållande är fel. Hen är bra på att ljuga. Otrohet är ett otroligt svek, förmodligen det värsta sveket du kan uppleva från din partner.


Men känner du att du kan förlåta din partner, trots det sveket, så är det okej att göra det. Otrohet är inget misstag men en person som varit otrogen kan ångra sig, på riktigt. Om din partner verkligen ångrar sig – och du köper det. Han behandlade mig illa Min kille förändrades efter en tid in i vårt förhållande.


Han struntade i mig, misshandlade mig psykiskt och var väldigt kontrollerade. Var går egentligen gränsen för otrohet ? Det är såklart olika för alla. Men det finns ett nytt begrepp som kallas för micro cheating – och det finns nog. Där fick jag utbildning genom att jobba med faktiska fall och sen startade jag Den kvinnliga detektivbyrån här i Sverige. Alla gillar mysterium och jag är nyfiken och gillar att hitta lösningar på problem, berättar Jane för Nyheter24.


Många fall som Jane har handlar om otrohet , något som är fruktansvärt jobbigt. Misstänker du otrohet kan du med några enkla knapptryck ta reda på var din partner har varit. Något som Nyheteruppmärksammade i förra veckan. Dom flesta människorna är nog emot otrohet , men vad folk väljer att göra efter en sådan händelse är upp till dom.


Vill dom satsa på sin kärlek trots det som hänt och det fungerar så är det ju jättekul för dom. Alla kanske ska ställa sina frågor snällt och sen höra vad dom säger, men även om dom inte svarar det man själv. Jay Z erkänner sin otrohet mot Beyoncé – pågick i nio år.


Tidigare i år spekulerades det i huruvida äktenskapet mellan Beyoncé och Jay Z verkligen var så stabilt som paret ville ge sken av. Nu bryter Jay Z tystnaden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg