onsdag 18 juli 2018

Boktips 2015

Alltid ett aktuellt urval av böcker - Köp dina böcker hos Akademibokhandeln! Boktipset är platsen för dig som älskar att läsa, recensera och tycka till om böcker. Du får personliga boktips baserade på vad du har läst och gillar, kan enkelt hålla koll på vad du vill läsa och dela med dig av dina tips. Du kan också följa medlemmar som matchar din boksmak och få tips utifrån deras listor, betyg och recensioner.


För ett år sedan skrev jag ett blogginlägg med boktips. Axel tycker att det är roligt, men Omars ben bara sjunker.

Axel och Omar är på simskola med sin klass. Jag spanar bortåt, över vägen och ner mot centrum där mitt lokala bibliotek ligger. Biblioteket, som just idag är midsommarstängt, men som annars har aviserat att de håller öppet hela sommaren.


Vi har alla ett förflutet. Frågan är hur vi låter det påverka oss. Uteliggaren Damir hittar en hängd kvinna ovanför terrasstrapporna i Helsingborg. SvD:s Madelaine Levy och Carl-Johan Malmberg ger sina bästa sommarläsningstips.


Osäkra rum av Hans Henrik Brummer.

Semester = tid för att läsa. Aftonbladets Cecilia Gustavsson och Ingalill Mosander tipsar om allt från ruggiga thrillers till geniala romaner. Bokus - Köp böckerna billigare - Aktuella erbjudanden!


Deckare o thrillers: Robyn Carr - Skuggan från det förflutna, 2x Joy Fielding - Viskningar och lögner, Jag ska hitta dig en dag. Pelle Svanslös följer ett spår. Marie Strömberg Andersson. DN:s kritiker väljer sina favoriter.


Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Det är i år etthundra år sedan den svenske agitatorn Joel Hägglund (Joe Hill) avrättades i Salt Lake City i USA. Han stod anklagad för ett dubbelmord men hade förklarat sig oskyldig. Jag har fått lite frågor om bra böcker som handlar om känslor den senaste tiden. Här kommer några tips!


Måste fråga…, vad gör du med alla din böcker när du läst dem? Jag läser massor och har blivit lärd att man får inte slänga böcker men det går ju inte att spara allt. Många bra tips, ska precis ge mig på ”The Power of Now”.


Kan även tipsa om David R Hawkins böcker så som ”the power of letting go” och ”truth vs. Lotta Olssons boktips Läsarnas deckarfavoriter. Alla tre är överens om att Zach, med sitt generösa och jordnära sätt, var den oersättliga, den som de inte hade råd att förlora.

Men istället för att de. Och glöm inte att läsa – både tyst och högt! Ny termin och lite nyheter Sommaren är inte riktigt slut än, men höstterminen är på väg och därme som allti en del nyheter och förändringar.


Vill påminna om våra Alfons och Knacka På- ryggsäckar som finns i alla arbetslag för utlåning mellan förskola och hem. När ni lånar hem en ryggsäck. Bedömning för lärande i teknikklassrummet.


Boken Low Profile Amateur Radio av Jim Kearman(KR1S) erbjuder på intressant och matnyttig läsning. Bokhyllarnas tema den här gången är hämnd. Titti Schultz, programledare på NRJ, Daniel Sjölin,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg