torsdag 19 juli 2018

Citat om vänskap

Om du har få eller många spelar det ingen roll. Vänskap har bara en betydelse. Dina vänner ska stå vid din sida när rummet brinner och du bredvid dem.


En god vänskap betyder allt i denna värld. Løfter kan skaffe deg venner, men.

Flera citat om vänskap. En vän är någon som vet din hjärtans sång och kan hjälpa dig sjunga orden när du glömt dem. Ibland behöver man ett bra citat som påminner en om vad som är viktigt här i livet, när det kommer till vänskap och kärlek.


Idag vill vi dela med oss av sex fantastiska citat om vänskap som du kan reflektera över… citat om vänskap som får dig att tänka ”Han som söker efter en vän utan defekter kommer förbli utan vänner” Detta turkiska talesätt uppmanar oss att reflektera över vad vi kräver av andra i jämförelse med vad vi kräver av oss själva. Visdomsord om vänskap. Citat om meningen med livet. Vår samling med de bästa visdomsorden och citaten om vänskap !

Tänk på att vänskapscitat är som bäst när de delas med dina vänner! Ingenting beskriver ens bästa vänner bättre än citat om bästa vänner. Din bästa vän är inte bara en annan person, utan en vän i ett helt annan känsloregister än med dig. Detta beskrivs i dessa citat om bästa vänner. Sann vänskap är när du kommer hem till någon och du automatiskt loggas in på en persons trådlösa nätverk”.


En verklig vän är någon som stannar kvar när resten av världen lämnar dig”. Verkliga vänner är som stjärnorna – ibland kan man inte se dem, men man vet att de alltid finns där”. Ta till dig vad som står i dessa citat och fundera över relationen du har med dina vänner.


Behöver du förslag för dikter om vänskap ? Då har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat flera fina vänskapsdikter. Skicka blommor till en vän – Här hittar du bra erbjudanden. Dikter om vänskap – Dikt av 12.


Det finns så mycket du inte kan se. Som tanken på dig kan få mig att le. Nalle Puh som vi alla borde bära med oss.

Newsner ger dig nyheter som berör! När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på. De mest fantastiska citat som kan lyfta din vardag. Positiva affirmationer.


Tidlösa citat om att aldrig sluta kämpa. Från liv till kärlek och allt däremellan. Vänligen läs vårt urval av de bästa citat här.


Det bästa i livet är trots allt kärlek, så det är inte konstigt att de bästa citaten handlar om just det ämnet. De bästa citaten är ofta också de som resonerar med dig mest. Då behöver du inte leta längre!


Här har vi sammanställt ett gäng av våra favoriter när det gäller ordspråk om vänskap. Vi tror och hoppas att du ska gilla dem. Och om du gör det, dela gärna med dig av dem till personer i din närhet.


Ordspråk och citat om kärlek och vänskap. Ge din älskade eller bäste vän ett kärleksbudskap! Här finns olika ordspråk och citat om kärlek som passar att skriva t ex på ett litet blomsterkort.


Det är dock tänkt att avgränsa dessa återgivna formuleringar till att de ska vara uttalade av filosofer och därför saknas talesätt, ordstäv och dylikt. Här hittar du ca 200st skarpa och upplyftande citat för att inspirera dig till ett härligare liv! Här är några av hennes mest älskade citat. Vår vänskap kommer aldrig dö ut, även om vårt tålamod tar slut.


Men om en timme är det över. Du är min bästa vän, och. Jag skulle kunna skriva allt det där igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg