fredag 6 juli 2018

Saker att göra i los angeles

Spara upp till med Agoda! Här finns det en mängd olika saker att göra. Gå längs med shoppingstråket på Third Street Promenade, där det finns massor med butiker. Det kostar inget att gå in, handduk ingår. Det enda du behöver göra är att handla något i baren.


Runt om i centret finns det gott om restauranger och barer med ett stort utbud efter olika prisklasser och smaker.

Vad roligt att göra praktik i Beverly Hills! Vi tog oss enkelt runt med mestadels buss men även tunnelbana. Att man behöver en bil i LA är bara en myt. Bergamot Station Gillar du konst? Med tanke på att det är den näst största staden i hela USA kan det vara svårt att ens veta var man ska börja när man ska till att inleda bekantskapen med denna metropol.


Los Angeles har mycket att erbjuda som inte kostar så mycket pengar. Bläddra och boka rekommenderade saker att göra och se i. Det finns mycket att göra och se. Besök gärna deras bibliotek.

Hollywood och Downtown och vandra runt i Downtown. Att se i los angeles – Sök igenom bästa fastighetsförteckningarna på Mitula. En stad som är känd över hela världen för att vara centrum för alla saker filmrelaterade. Som landets näst största stad finns det flera sevärdheter.


Semesterfirare behöver tänka på trafiken i staden eftersom den kan bli ett problem när man planerar sin resa. Var med på gratis yogapass, bli smartare på ett av stadens museer (som har gratis inträde) eller njut av skön musik på en gratiskonsert. Boka en prisvärd flight, ett schysst hotell och ta dig till något av dessa sevärda inomhus-ställen i LA. Barnens Hörna” med massa roliga grejer för barnen att göra. Med ändlöst solsken, palmer, shoppinggallerior och vackra människor är denna stad som ingen plats du någonsin varit tidigare och ändå märkligt bekant.


Vi har all information du behöver, från priser och tider till valmöjligheter med köföreträde och mobilvouchers, så att du kan boka i förväg med GetYourGuide och göra det mesta av din resa till USA. Det är det som gör helgerna så spännande. Denna enorma stad har så mycket att erbjuda … även om din budget är begränsad! Här nedan hittar du verkligt coola saker att göra i LA för under $ 20: 1. Om du är trött på de stora märkena och letar efter något lite speciellt, är denna gratis hantverksmarknad platsen att gå till. Först bor du nästan gratis på ett av Hostelsclub’s coola vandrarhem,.


Få storstäder har väl så mycket intressant att bjuda. Barnen och barnsliga själar får sitt lystmäte. De lite mer vuxna likaså!


Battleship Iowa, ett slagskepp som användes under andra världskriget och Koreakriget.

Upplev en mängd olika guidade turer och händelser genom Airbnb. Satsa på kvalitet i stället för kvantitet och försök inte se allt under loppet av några dagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg