fredag 31 juli 2015

Tgr produkter

Det här är Flying Tiger Copenhagen! Gå på skattjakt i våra butiker. Hos oss hittar du överraskningar för varje tillfälle, för ditt hem, för dina. Varje månad landar hundratals nya varor på hyllorna i våra butiker.


Saker som får dig att le, gåvor du vill ge bort, sådant du längtar efter att få prova.

Kunder uppmanas att returnera produkten till närmaste Flying Tiger Copenhagen butik för full återbetalning. Det är viktigt för oss att våra kunder litar på kvaliteten och säkerheten i av våra produkter. Som följd på detta problem reagerar vi så fort vi upptäcker att produkter inte följer rådande lagkrav.


TGR öppettider är varierande beroende på vilken Tiger butik du besöker, och i nuläget finns omkring butiker i Sverige. Några av dem är TGR Malmö, TGR Stockholm och TGR Göteborg. På sociala medier och tgr -stores. Ordet TGR ligger långt fram i munnen för de flesta och är därför ganska följsamt att säga.


Det är också ett ganska hårt och tufft ord och passar bäst för produkter och företag som gillar hårda tag och är tåligt.

Om ni tänkt använda er av bokstäverna TGR för någon produkt är det därför viktigt att välja rätt produkt. Genomgående för hela sortimentet är snygga, färgstarka, praktiska, överraskande och ofta humoristiska produkter. Välkommen in till Flying Tiger Copenhagen på Marieberg Galleria i Örebro! Med rötter från Danmark kan du lita på att hitta äkta Dansk design hos Flying Tiger Copenhagen, butikskedjan som tidigare hette TGR.


Här finner du ett brett produktsortiment med innovativa och funktionella varor för hemmet. I sortimentet hittar du produkter för hela ditt hem samt kontoret och skolan för både barn och vuxna. Att agera ansvarsfullt och med integritet är djupt rotat i Flying Tiger Copenhagen.


Det är en del av vårt DNA att göra saker på rätt sätt. Vi strävar efter att göra saker på rätt sätt och säkerställa att våra produkter tillverkas enligt etiska, sociala och miljömässiga standarder. AJ Produkter är leverantör av kontorsmöbler, lagerhyllor och hyllor, lokalhanteringsutrustning och mycket mer. TGR (rund) Takgenomföringen TGR (rund) är speciellt utvecklad för DTH takfläktar.


Tillsammans utgör takfläkt och takgenomföringen en elegant arkitektonisk helhet. Takfläkten monteras direkt ovanpå takgenomföringen. I botten kan man montera en diffusor eller så kan takgenomföringen förlängas med kanal eller T-rör. Våra produkter innehåller komponenter som är säkra för både miljö och hälsa, så att de enkelt kan demonteras och återvinnas när de är förbrukade.


Til sammen udgør tagventilator og taggennemføring en elegant arkitektonisk helhed.

Tagventilatoren monteres direkte på toppen af taggennemføringen. I bunden kan der monteres en diffusor eller taggennemføringen kan forlænges med kanal eller T-rør. Hur kan ni hålla så låga priser?


Allt tillverkas i Kina i egna fabriker. Vi kan hålla låga priser i och med mängden som produceras. Vi säljer så enormt många saker, fast har få grejer av varje produkt till god kvalitet.


Den danska butikskedjan Tiger ska etablera sig i Birsta City, med premiär i april. Månaden därpå öppnar man i New York. Dette er Flying Tiger Copenhagen!


Kom med på skattejagt i vores butikker. Vi har overraskelser og ting til enhver lejlighe til hjemmet, til dine børn og.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg