torsdag 9 juli 2015

Ackreditering och avtal för psykoterapi i hälsoval skåne 2016

Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Observera att Uppdragsgivaren reviderar förfrågningsunderlagen årligen och även kan ändra under innevarande år i särskild ordning, avsnitt 2. Sådan ändring sker i regel en (1) gång per år. Barnmorskemottagningens (BMM) uppdrag regleras i ”Förutsättningar för ackreditering och avtal för barnmorskemottagning” inom Hälsoval Skåne. I uppdraget framgår att en BMM kan bedrivas som familjecentralsverksamhet i fördjupad samverkan med barnhälsovården, öppen förskola och socialtjänst.


Region Skåne ansvarar för vården i Skåne och har dessutom ett ansvar för utvecklingen av näringsliv, kommunikationer, kultur och samarbete med andra regioner i och utanför Sverige. Målgruppen för KBT är personer från år som besväras av. Psykoterapi inom Hälsovalet i Region Skåne.


Välj mottagning för psykoterapi i Skåne Innehållet gäller Skåne Tillsammans med din läkare kan du hitta en behandling som passar för dig som är år eller äldre (det finns ingen övre åldersgräns) och som har lättare till medelsvår depression, ångest eller stress. Tjänsten är subventionerad av ditt landsting. Studien undersöker vilka individuella och organisatoriska inlärningsmekanismer som bidrar till utveckling av evidensbaserad psykologisk praktik inom ett hälsoval för kognitiv beteendeterapi i Region Skåne. Vi har idagsläget behov av en medarbetare. Sexton psykologer verksamma inom hälsovalet deltog i studien som genomfördes i form av fyra fokusgrupper.


Vad säger forskningen om dos-respons generellt och för IPT? En manualiserad kortare form av IPT: IPT-B. Det är huvuddragen i förslagen till ackrediteringsvillkor och avtal för primärvården i Hälsoval Skåne. Vi gör det lättare och enklare för skåningarna att via nätet boka och konsultera sjukvård.


Det skapar ett större flöde av patienter och effektivare system, säger Anna-Lena Hogerud (S) hälso- och sjukvårdsnämndens. Den statliga utredningen om LOV-lagstiftningen är viktig i sammanhanget. Det är också viktigt att regionen går före och kräver redovisning av var vinsterna i de privata företagen hamnar.


Ackreditering och avtal för psykoterapi i hälsoval skåne 2016

Avtal med Region Skåne. Jag är ackrediterad psykoterapeut för psykodynamisk psykoterapi inom ramen för Hälsovalet i Region Skåne. Våra servicecenter finns utspridda över Europa, och vi utför on-site verksamhet i flera delar av världen. Vårdcentral i Hälsoval Skåne.


Kontakta oss idag via.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg