måndag 13 juli 2015

Kk eller förhållande

Ibland kan en kk -relation övergå till ett förhållande , detta sker oftast. En kk går man inte på parmiddag med. KK , dejt, förhållande eller vad har vi? KK - förhållanden - FamiljeLiv. Svårt med regler i ett kk förhållande.


Reboun kk eller förhållande?

Våga fråga hur din KK ser på er relation. Har du en känsla av att hen inte känner likadant och det får dig att gå sönder inombords? Då kan du lättare göra ett val – vill jag fortsätta ligga med den här personen och försöka få distans till mina känslor, eller sluta och eventuellt börja leta efter någon ny? Så hur får man en kk -relation att funka utan att känslor väcks eller att vänskapen förstörs? Forskning har visat att det finns steg du bör följa för att klara av en kravlös sexrelation, och att det faktiskt inte funkar för alla på grund av våra gener som sätter grunden för hur vårt känsloliv ser ut.


För det är ALLTID någon som får känslor. Jag har inte varit med om en enda gång då någon av parterna inte fått känslor för vardera. Det känns som man säger att man vill bli kk för att man egentligen vill ta det till det andra steget, vilket i det här fallet är förhållande.

Kk enligt mig är bara skit faktiskt, total skit. Hur skall ett KK förhållande vara? Såg ett annat inlägg som handlade om KK. Hur tycker ni ett KK förhållande skall vara.


Tillåta träffa andra etc. Det är nog många som kan skriva under på att en KK -relation inte är något som kan hålla för evigt, utan bara funkar under en viss tid. KK -förhållandet börjar som en oslagbar deal slutar det ofta i tårar eller bråk. Särskilt viktigt är tydlighet när det redan finns ett kk förhållande , för de små tecknen som annars tolkas som intresse kan då istället tolkas som något som bara är normalt inom ramen för förhållandet eller kanske att personen gillar den andra rent fysiskt. Börja inte heller med att fråga rakt ut vad han tycker eller känner.


I ett kk förhållande har ja fått läsa att man alltså bara har sex och det finns inga känslor. V ser som edan sagt på filmer och myser mycket, också efter sexet och även sover tillsammans och i sömnen håller om varandra och på morgonen ligga länge i sängen och hålla om vaRandra. Hon var rätt tydlig med att hon egentligen inte nöjde sig med det, hon ville ha ett förhållande. Om inte med mig, så med någon annan.


Så, vi träffades tillsvidare tills någon av oss hade hittat nåt annat. Och det tog en två år eller så, och under tiden hade vi ett riktigt trevligt kk - förhållande med massor av sex varje vecka. Man får sina behov efter närhet bekräftade.


Förhållande är i och försig det bästa i detta fall.

Det blir det inte om man har ett förhållande , då är det ingen som kan kalla en för något eller säga något dumt. Speciellt för tjejer är detta ett ont omen. One Night Stand: Är ett ord som används alldeles för ofta.


Jag har haft några kk förhållanden och blivit bränd några gånger men man lär sig;) ! Problemet är att jag inte kan sluta tänka på henne och är kåt så helvete på henne hela tiden, grejen är ju den att det är farligt att träffas allt för ofta för då kan ju kärlek hända och det vill vi båda inte. KK på sidan av sitt förhållande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg