måndag 13 juli 2015

Party line brudklänning

Kjolerne er i vores helt eget design og i alle farver og størrelser. Vi gør alt for at efterkomme ethvert tænkeligt ønske og drømmen om den perfekte kjole. Finns i butik i satin.


Nytt år, nya klänningar. Storlek XS på Tradera.

Mycket bra sortiment av bröllopsklänningar med olika stilar i alla priskategorier. Endast använd en gång. Yttersta tyget är chiffong med dubbla kjolar i glansigt tyg (polyester).


Vi väntar in en leverans av vackra fest – och brudklänningar ev. Brudklänning från Partyline köpt på Högtidskläder i Umeå. Party Line … Click to enlarge image 6. Den blev omsydd i bysten från rak till hjärtformad.

Har även en fin vit sjal till klänningen, och ett par bekväma skor i. I vårt breda sortiment finns allt från den klassiskt enkla brudklänningen till den exklusivt påkostade sagoklänningen. Vi säljer även hårprydnader, slöjor, skor, underkläder och andra tillbehör. Varmt välkommen till Bröllopsbutiken på landet i en romantisk miljö med försäljning av bröllopskläder och uthyrning av herrkläder.


Find Partyline on DealsNow. Alla välkända varumärken. En brudklänning som är skapad för kärlek är väl vad alla drömmer om?


Vi har samlat ett flertal leverantörer av dessa underverk under vårt tak. Beautiful Brides Plus. Här finner du ett urval av alla de brudklänningar vi har att erbjuda i vår stora butik i lilla Degerfors.


Vi har klänningar för alla budgetar - stora som små ! Balunz tipsar: galet vackra brudklänningar ! ELLE underbart vackra brudklänningar genom tiderna. Där finns allt för det lilla bröllopet, såväl det stora. Try DownloadSearch and Save Time.

NÄTAUKTION på brudklänningar , balklänningar, festkläder, m. Smycken, tiaror, slöjor m. Här har vi samlat alla brudklänningar i olika stilar och prisklasser. Spara tusenlappar på din nya brudklänning ! Använd våra flikar för att förfina din sökning eller visa andra typer av klänningar. Välkommen till Wedding Castle. Leveranstid kan variera från en vecka till ca fyra månader beroende på varifrån klänningen kommer.


Festfolk – Webbutik … där atmosfären vår omtanke och personliga service hjälper Er att planera för livets största högtider. Nu har vi stängt för sommaren. Hos oss finns möjlighet att delbetala sin klänning, helt utan extra kostnader.


Vi kommer överens med dig om datum och tid för träff.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg