fredag 10 juli 2015

Delägare företag sökes

Vi ska starta ett marknadsföringsbolag med kontor i Malmö och Gävle. Vi hjälper våra klienter med allt inom marknadsföring, och fokuserar på att arbeta med och främja etiska företag som jobbar för en bättre miljö etc. Där kommer man att vara aktiv i bolaget.


Alternativ: av vinsten fram tills investeringen är återbetalt. Eller kom med förslag som passar både parterna.

Vi söker en IT programerare som vill bli delägare och som bor i Uppsala. Vi aretar med programvaruutveckling och övrigt inom IT. Begagnade båtar Stockholm. Alfred Nobels Skapapris för bästa innovation i Örebro län. Olika faser i företag kräver olika typer av ledarskap och kompetens, och det öppnar upp för personer ända upp i åldrar över år.


Vissa föds till gubbar och kärringar, andra blir det aldrig. Ewa Olszewski, delägare och affärsområdeschef på Michaël Berglund Executive Search, rekryterar ofta 58–60-åringar. Söker därför ett antal eldsjälar som vill bli delägare i ett nytt företag , jag tänker mig att 4-personer kan vara lagom.

Platsen är till för dig som vill köpa eller sälja företag , ansluta till en franchisekedja eller hitta fastigheter till salu. Sveriges företagsmäklare använder sig av Bolagsplatsen. Här hittar du hundratals företag till salu inom alla möjliga olika branscher! I trivsam miljö kan restaurangens gäster avnjuta lunch, à la Carte och tapas. För restaurangens fortsatta utveckling sökes nu en eller flera delägare med ny energi, kraft och kunskap att tillsammans med nuvarande ägare stärka Bistro Beo för framtiden.


Driver i dag mitt företag Fks Upplevelser i Fokus AB. Erbjuder organiserade gruppresor. För ett år sedan skapade jag en webbutik där jag säljer färdigmonterade tavlor från Island. Tveka då inte att ta kontakt! Verksamhetschef och grundare.


Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Det finns speciella regler för företag med endast några få ägare, så kallade fåmansföretag. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Enligt huvudregeln är ett fåmansföretag ett aktiebolag eller en ekonomisk förening där fyra eller färre delägare äger aktier som motsvarar mer än hälften av rösterna i företaget. Delägare Samarbetspartner sökes.


Nya utmaningar väntar och ny kompetens behöver lyftas in, säger Victor Ewal grundare och delägare.

Lämnar vd-post på gotländskt företag – ny vd sökes CHEFSSKIFTE Eventbolaget Gogotland söker ny vd efter Fredrik Broman som lämnar rollen efter fyra år. Det innebär att den som har en fordran på företaget kan kräva betalning av hela beloppet hos vem som helst av bolagsmännen. Bolagsmännen svarar för företagets skulder med hela sin förmögenhet.


Bolaget har många styrkefaktorer och framtidsmöjligheter vilket med den profil företaget representerar är en mycket god plattform och grund för ytterligare tillväxtmöjligheter. Legitimerad tandläkare sökes till modern och väl inarbetad klinik i centrala Halmstad. Vi har en unik ägarmodell där de som utför vården också äger företaget.


Strukturen borgar för hög kvalitet och service. Att bli partner eller delägare i ett redan etablerat företag kan vara en utmaning. Här är några alternativ på upplägg och vad som kan vara bra att tänka på.


Bli delägare genom emissioner eller på vår handelsplats. Hos Pepins kan du bli delägare på två sätt. Antingen kan du köpa aktier under någon av våra emissionskampanjer när tillväxtbolagen tar in nytt kapital. Eller så kan du bli delägare genom att köpa aktier på vår handelsplats för onoterade bolag.


Eftersom verksamheten behöver en ny lokal, har Maria valt att gå vidare med annat i livet. Lediga Chef Vd jobb på Indeed.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg