onsdag 29 juli 2015

Hur vet man att man har träffat den rätta

Discover Man With A Man. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Ofta kommer den här känslan väldigt tidigt i relationen – du bara vet.


Du känner dig som hemma Att träffa den rätta känns ofta som att ”komma hem”. Du får en känsla av att du har hittat det du länge letat efter och kan avbryta sökandet. Källa: Psychology Today.

Tidigare publicerad på femina. Hur vet man att man har träffat den rätta ? Att det är mannen eller kvinnan man bör dela sitt liv med? Ibland är kärleken blind – och man bortser från defekter för att man så gärna vill att det ska funka.


Men med hjälp av några enkla frågor kan man faktiskt få svaret. Den här artikeln publicerades ursprungligen på Femina. Det där med baktanke är något som all form av dejting alltid tampas med.


Hur ska man veta att den jag ska träffa har samma motiv som jag?

Men egentligen är det komiskt hur tjänster som Tinder får en massa skit för att det gör dejtandet mer ytligt. Som om dejting inte alltid har varit ytligt. Hej Christer, välkommen hit! Den rätta kan också vara ett beslut man fattar, när tillräckligt mycket stämmer och fungerar så bestämmer man sig för att det är den rätta.


Sedan lägger man sin energi på att uppfylla den målsättningen, istället för att vänta på att motsatsen ska bevisas. Du vet att du träffat den rätta när din partner älskar dig för den du är. Vi vet att det låter som en kliché, men som många andra klichéer så är det faktiskt sant. Ditt livs stora kärleks” beundran för dig är kraftfull – din blotta existens får din partner att tappa andan. Det är tyvärr inte ovanligt att hamna i förhållanden som inte är bra för en.


En person ska göra dig lycklig, inget annat. Du är värd att må bra – och har du träffat rätt person så vet du, för den personen gör dig lycklig. Personen gör dig peppad på livet. Har du träffat en person som får dig att älska livet?


Det gäller inte att hitta den bästa tjejen, eller killen, det gäller att hitta den som du fungerar bra med. Det gäller nog att träffa en man man känner att man utvecklas med om det ska funka från den åldern o resten av livet. Att man inte hindrar varann.


När man träffar den rätta så vet man det garanterat. Men för att komma dit kommer du säkert ha träffat några av de här personerna.

Den löd: ”hej där, jag undrar hur man kan veta att man verkligen har träffat den rätta ? Svaret på den frågan är att om man har träffat den rätte så finns blir alla frågor ovidkommande. Hela grejen med den stora kärleken är att den utplånar alla frågor, allt tvivel, och bara KÄNNS rätt. Så alltså: fortsätt dejta. Ja, hur vet man att ens partner är den rätta ? För att kunna svara på den frågan bör vi först veta varför vi vill vara i ett förhållande, menar sajten MindBodyGreen.


Enligt dem är vi nämligen i förhållanden främst på grund av någon av dessa anledningar: 1. Om du och din partner älskar samma komediserie på tv och skrattar åt samma skämt, är det troligt att du har hittat den rätta. En studie visar att procent av alla par som lever i lyckliga relationer skrattar tillsammans minst en gång om dagen. Så fortsätt med era interna skämt – det stärker ert förhållande! När vet man att man träffat den rätta ,. Visst vore det fantastiskt om killen du precis matchade med på Tinder är den rätta ? Eller tjejen du träffade i köket på en kompis fest i fredags?


Men hur vet jag om det är drömpartnern jag precis inlett någonting med? Experten Andrew G Marshall vet hur du tar reda på det. Jag vet att det egentligen är en omöjlig fråga att vara på. Har ni nått speciellt ni går på.


Förutom magkänslan alltså. Hur avgör ni om det är nått att satsa på? Ibland kan jag tycka det är svårt att motivera hur man kan tro på den rätta , med all skilsmässostatistik och allt, speciellt när man pratar med någon som aldrig varit med om den stora kärleken.


Jag kan nästan känna att man uppfattas som lite naiv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg