fredag 31 juli 2015

Konståkning sverige

Sverige och Svenska Konst. Projektet Jämlik Ishall syftade till att integrera. Möjligheten att få arrangera tre internationella mästerskap i konståkning med Stockholm som värdstad och bara några år emellan, stärker oss”, säger Svenska konståkningsförbundets ordförande Katarina Henriksson.


Konståkning sverige

VM i synkroniserad konståkning i Lake Placi USA, 3–april. Evenemanget blev en publiksuccé och trots låg kännedom om konståkningen som en livesport var arenan, Ericsson Globe, fullsatt. Läs mer info om kursen. I synkroniserad konståkning åker personer på isen samtidigt.


Både kvinnor och män åker blandat i samma lag. Konståkning är en elegant mix av idrott och konst. Här är det viktigt att alla är samspelta och vet exakt var man har varandra. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här!


Djurgårdens skridskoskola vänder sig till både nybörjare och de som är mer vana att stå på skridskor. Vi har utbildade och lekfulla tränare med stor erfarenhet. Skridskoskolan är förberedande för konståkning , men träningen passar utmärkt för den som vill spela ishockey - eller bara åka skridsko för att det är kul!


Dags för skridskoskolan att dra igång, både för barn och vuxna! Försäljning i butik och på nätet av kläder och utrustning för konståkning samt kläder för dans, gymnastik, cheerleading, tennis och träning. Företaget ägs av Ingela, Justus och Hjalmar Strid.


Stöd Ytterby Kungälvs Konståkare varje gång du ska handla på nätet! Sponsorhuset ger dig ett fantastiskt erbjudande samtidigt som du stödjer vår förening. Moms visas: Inkl Exkl. Vi har som mål att bedriva konståkningsverksamhet på alla nivåer, från nybörjarnivå till avancerad konståkning. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.


Klubben har sin hemort i Jönköping och vi tränar i Kinnarps Arena. Inom barn- och ungdomsverksamheten har sporten ökat med procent under perioden! Häng med i bloggen där hennes tränare delar med sig av sina reflektioner!


Konståkning sverige

Se hela programmet och mycket mer på TVPlay! Viaplay och Viasat blir huvudkanlaer för sändningarna. Tänk på att det finns inga dåliga skridskor utan vi har bara olika fötter och olika förutsättningar. Tänk att lägga den tiden på att träna konståkning och ha fel förutsättning på fötterna. Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida.


Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan. För cirka 2miljoner kronor hoppas den politiska majoriteten i Kungälv bygga en multihall för bandy, ishockey och konståkning. Isföreningarna är nöjda, men oppositionen anser inte att kommunen har råd.


Konståkning sverige

Välkomna till vår härliga julshow på is! I år bjuder vi på vår tolkning av Tim Burtuns Nightmare before Christmas. En föreställning för hela familjen.


Jag godkänner att Eurosport och övriga företag inom samma grupp kan komma att skicka nyheter och marknadsföring om dess produkter och tjänster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg